Bonus Netbet: 5 pariuri fara risc pana la 1500 Ron

2569

Profita acum de bonus NetBet pentru primele cinci depuneri pana la 1500 Ron. Este singura casa de pariuri licentiata in Romania care are un astfel de bonus si cu siguranta putem spune ca NetBet are cel mai atractiv bonus pentru cei care doresc sa parieze online.

Bonus NetBet – 100% pana la 1500 Ron

Pentru a profita de cele 5 bonusuri de pana la 1500 Ron oferite de NetBet trebuie:

 1. Dati click aici pentru a va inregistra la NetBet
 2. Accesează secțiunea Casierie şi introdu codul pentru bonus (pentru prima depunere introduceti:NETBET1, pentru a doua depunere introduceti NETBET2, etc). Aveti bonus la NetBet pentru primele cinci depuneri.
 3. Efectueaza prima depunere
 4. Pariază suma depozitului o singură dată (x1) plasând pariuri eligibile.

NetBet-bonus-1500-Ron-ia-bonusul

Daca ai respectat acesti pasi atunci bonusul va intra automat in contul tau si te poti bucura de el.

Pachetul de Bun Venit constă în cinci bonusuri cu valoare totală de 1500RON. Aceste bonusuri sunt acordate pentru primele cinci depozite efectuate pe site.

Cod Bonus PROCENT BONUS SUMĂ MAXIMĂ BONUS
NETBET1 100% 450 RON
NETBET2 100% 100 RON
NETBET3 100% 200 RON
NETBET4 100% 300 RON
NETBET5 100% 450 RON

După ce ai îndeplinit cerinţele de pariere corespunzătoare primului bonus, poţi activa următorul cod din Pachetul de Bun Venit – NETBET2 pentru cel de-al doilea depozit.

Procedează la fel pentru cel de-al treilea, al patrulea, respectiv al cincilea depozit. Te sfătuim să completezi cerinţele de pariere aferente fiecărui bonus în parte înainte de a efectua un nou depozit.

IMPORTANT: În caz că utilizezi codurile bonus corespunzătoare depozitelor 2-5 fără să fi parcurs integral cerinţele de pariere aferente bonusului anterior şi fără ca balanţa ta NetBet Sport să fi ajuns la 0, cerinţele anterioare se vor cumula cu următoarele cerinţe de pariere. Pentru a te bucura din plin de oferta noastră, asigură-te că utilizezi următorul bonus din pachetul de bun venit doar în momentul în care balanţa ta a ajuns la 0 şi nu mai ai pariuri deschise.

Ia bonusul 1500 Ron de la NetBet

 

Bonus NetBet pentru mobil – 40 Ron fara risc

netbet-bonus-mobil

Pariza  de pe telefonul mobil si ai bonus NetBet primul pariu fara risc pana la 40 Ron. Nu stiu cat de interesati sunteti de un astfel de bonus avand in vedere ca NetBet ofera bonus pentru primele cinci depuneri pana la 1500 Ron dar credem ca pariul fara risc pentru mobil este de apreciat.

Pentru cei interesati sa parieze la NetBet de pe mobil va informam ca aceasta casa de pariuri are si o aplicatie pentru mobil. Pentru mai multe informatii va recomandam sa cititi articolul: NetBet: descarca aplicatia pentru mobil

Pentru a a profita de pariul fara risc pentru mobil trebuie sa:

 • te inregistrezi la NetBet
 • aplici pentru promotie accesand: netbet.ro -> Sport -> Promotii -> Joacă pe mobil și câștigă 40 RON pentru primul pariu plasat (aici vei afla toate detaliile despre bonusul pentru mobil)
 • faci o depunere
 • efectuezi primul tau pariu de pe mobil: daca pariul este perdut atunci NetBet iti va rambursa miza pana la 40 Ron

Pariaza fara risc de pe mobil la NetBet

 

Bani extra la biletele formate din cel putin 6 evenimente

La NetBet primesti intre 5% si 45% bani extra daca biletul tau este format din 6 – 13 evenimente sportive cu conditia sa aveti 1.25 cota minima pentru fiecare pariu de pe bilet.

Exemplu: Ai câștigat un pariu combi de 30 RON plasat pe 8 meciuri cu o cotă totală de 14 care îți va aduce un câștig de 420 LEI. Astfel, pariul acumulator îți va aduce în plus 63 RON iar câștigurile tale totale ale acestui pariu vor ajunge la 483 RON.

Mai jos aveti detalii despre bonusul pe care il primiti in functie de numarul de meciuri de pe bilet.

Bonus NetBet - pariu acumulator

Cum beneficiez de banii EXTRA?

 • Plasează un pariu combi pre-live de minim 20 RON pe cel puțin 6 evenimente eligibile cu o cotă de cel puțin 1.25 per eveniment.
 • Dacă pariul este câștigător, trimite un e-mail la contact@netbet.com cu subiectul: „PARIU ACUMULATOR” în care să menționezi numele de utilizator și ID-ul pariului câștigător.
 • Felicitări! Ai câștigat până la 45% BANI REALI EXTRA.

Pariaza acum la NetBet

 

Bonus cashout 20% la depunere pana la 200 RON

bonus cashout netbet

Gata cu primul depozit, trecem mai departe. Ati facut rulajul, ati castigat si ati retras, dar va vine cheful sa jucati din nou la Netbet. Ce faceti in acest caz? Depuneti folosind codul CASHOUT50. Astfel veti beneficia de un bonus NetBet de 20% din urmatorul depozit, pana la cel mult 200 RON. Bonusul va fi valabil 60 de zile de la acordare si trebuie rulat de trei pe cote de minim 1.60 (fiecare selectie in parte).

Inscrie-te acum la NetBet

In plus am avut de-a lungul ultimelor luni multe alte promotii atractive la Netbet. Returnari de miza pentru pariuri pierdute, pariuri fara riscuri, oferte pentru turneele importante de tenis etc

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here