Netbet – depunere minima si miza cea mai mica pentru un pariu

1285

In acest articol mi-am propus sa-ti prezint suma minima ce o poti depune la Netbet (bonus 1500 Ron – click aici), dar si care este valoarea inferioara pe care o poti juca pe un bilet.

La agentia de pariuri online NetBet miza minima difera in functie de tipul de pariu. Pentru pariurile pre-meci miza minima este de 0.07 euro sau echivalentul in valuta contului. Aceasta creste la pariurile live pana la 0.13 euro. Facand transformarile rezulta o miza aproximativa de 0.35 RON pentru pariuri pre-live si de 0.60 RON pentru pariurile live.

Depunerea minima este in general de 20 RON, dar exista si exceptii. La depuneri cu Neteller sau Bitcoin exista o limita minima de 40 RON, la depunerea prin agentiile Smith&Smith limita este de 50 RON, iar la depunerea prin Trustly avem o limita minima de 200 RON. In schimb, daca avem un card Netbet putem depune prin intermediul acestuia chiar si 10 RON.

Punand cap la cap informatiile de mai sus ne dam seama ca la Netbet avem printre cele mai mici limite, atat pentru depunere cat si pentru pariuri, rare fiind casele de pariuri care accepta o miza mai mica. Daca vrei sa joci si tu la aceasta casa de pariuri si sa te bucuri de bonusuri de pana la 1.500 RON la fiecare din primele 5 depuneri atunci nu ezita sa dai click aici si sa deschizi un cont nou.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here