Ponturi handbal 02.12.2016

Scris de Laur198501/12/2016

ponturi-pariuri-handball

In ultima zi din luna noiembrie, v-am oferit 3 ponturi si au iesit toate. In total am oferit 16 ponturi, din care 9 castigate si 7 pierdute. Sper, ca in aceasta luna, o sa am un procentaj mult mai ridicat. Bafta.

Alingsas – Skovde

Dupa ce in ultimele 2 sezoane a ratat titlul, Alingsas are sanse mari sa cucereasca trofeul, pentru a 3-a oara. Momentan ocupa primul loc cu 18 puncte, dupa primele 11 etape. Pe teren propriu este o echipa foarte periculoasa si a reusit sa marcheze in medie 30 de goluri/meci. Din cele 6 partide disputate, a castigat 5 si a pierdut 1, dar si in acel meci a marcat exact 30 de goluri. In sezonul precedent, Skovde a terminat doar pe locul 11 si a jucat in play-out. Nici acum nu se afla intr-o situatie prea buna, deoarece este foarte aproape de zona fierbinte a clasamentului. Din top 10, este echipa cu cele mai multe goluri primite. Etapa precedenta a evoluat pe teren propriu cu Ystads si a obtinut toate punctele puse in joc, dupa un meci extrem de echilibrat.
Pronostic: Alingas peste 28.5 @ 1.69 unibet – Pariaza

Oroshazi – Cegledi

Gazdele au inceput foarte slab acest sezon. Pana acum au acumulat doar 6 puncte si se afla la doar 3 puncte de penultimul loc. Din ultimele 4 etape, au reusit sa castige doar un singur meci, la un gol diferenta. In rest, au suferit doar infrangeri, chiar daca n-au intalnit echipe de top. Lotul echipei s-a schimbat, spre deosebire de sezonul trecut, dar jucatorii inca au nevoie de timp. Cegledi a reusit sa iasa dintr-o forma proasta. Dupa ce a pierdut 4 partide la rand, cu echipe de top, a reusit sa obtina o victorie la 8 goluri. Nagy Karoly a reusit sa formeze o echipa solida, cu o aparare destul de buna.
Pronostic: Cegledi +1.5 @ 1.93 betano – Pariaza

Bilant luna noiembrie: 9 castigate, 7 pierdute

Bilant luna decembrie: 0 castigate, 0 pierdute

Salvează

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: