Pronosticuri Italia Serie A 03.11.2014

889

1Pronosticuri Italia Serie A – 03.11.2014- Prima liga din Italia programeaza doua partide astazi, ultimele din etapa cu numarul 10. Am ales pentru voi cele mai bune pronosticuri pentru aceste partide, preluate de la cea mai buna agentie de pariuri din Romania.
Pronostic Cesena – Verona (20:00)
Incepem cu duelul dintre Cesena si Verona, doua formatii care probabil se vor lupta pentru evitarea retrogradarii, gazdele fiind oricum intr-o situatie destul de ingrata in acest moment. Cesena e pe locul 18 cu doar sase puncte si vine dupa trei infrangeri consecutive. de partea cealalta, Verona are doar un punct acumulat in ultimele trei runde, iar in ultimele doua deplasari a incasat opt goluri! Patru din ultimele cinci dueluri intre Cesena si Verona s-au soldat cu mai putin de 2,5 goluri, si probabil ca vom asista din nou la un joc de acest gen. Trei din cele patru jocuri disputate de Cesena pe teren propriu au fost cu sub 2,5 goluri.
Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.70 la sportingbet.ro


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Pronostic Lazio – Cagliari (22:00)
Lazio este una din cele mai in forma echipe din Serie A, romanii avand patru victorii si un egal in ultimele cinci partide fiind inaintea acestei etape pe locul 4 cu 16 puncte. Cagliari este intr-o revenire de forma, nu a pierdut de trei etape, insa chiar si asa, sarzii sunt pe locul 14 la doar trei puncte de primul loc retrogradabil. Lazio a castigat sapte din ultimele noua confruntari cu Cagliari si speram ca aceasta traditie sa continue, gazdele fiind pe val in acest moment, iar cu o victorie pot urca pe podiumul din Serie A.
Pronostic: Victorie Lazio @ 1.55 la sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here