Pariul zilei 02.05.2015

0
458

pariul zileiVezi aici pariul zilei fotbal de sambata, 2 mai 2015 – Cel mai bun pariu de astazi in opinia noastra este pentru un meci din prima liga fotbalistica din Slovenia.

In primul meci al etapei a 31-a Olimpija Ljubljana va juca acasa pe terenul celei mai slabe formatii din liga, Radomlje. Echipa gazda nu trece printr-o perioada prea fasta si in ultimele trei etape n-a obtinut vreun succes, totul culminand cu esecul suferit in etapa trecuta cu 1:4 pe terenul liderului Maribor. Astazi insa Olimpija credem ca poate razbuna aceste rezultate mai modeste. Va intalni o formatie care a primit minim trei goluri in trei din ultimele cinci partide. Virtual retrogradata Radomlje are in acest sezon sapte deplasari in care a luat mai mult de doua goluri. Cele doua formatii s-au intalnit de trei ori in acest sezon. De fiecare data Olimpija a marcat cate patru goluri. Motivata de lupta data cu Domzale pentru locul trei credem ca Olimpija va inscrie si astazi minim trei goluri.

  • Pariul zilei 2 mai 2015 > Olimpija Ljubljana – Radomlje > Olimpija Ljubljana sa marcheze peste 2.5 goluri, cota 1.833 la Sportingbet.ro

Jucati aici pariul zilei si primiti bonus pana la 400 RON!