Pariul zilei 22.04.2015

273

pariul zileiVezi aici pariul zilei fotbal de miercuri, 22 aprilie 2015 – Pentru pariul zilei de astazi am ales un meci din liga secunda scotiana, acolo unde intr-o restanta Livingston o va gazdui pe Hibernian. Contrar asteptarilor mizam pe o echipa outsidera, mai exact pe faptul aceasta nu va pierde la o diferenta mai mare de un gol.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Livingston se afla pe ultimul loc, dar diferenta fata de locul opt este de patru puncte, asta in conditiile in care are un meci in minus fata ocupanta acelei pozitii. Credem ca aceasta va fi mai motivata in fata unui adversar sigur de prezenta in play-off-ul pentru promovare. Livingston este neinvinsa de patru jocuri, iar in ultimele sapte etape niciodata n-a pierdut la o diferenta mai mare de un gol. Hibernian in precedentele cinci etape are un singur succes la o diferenta de cel putin doua goluri, obtinuta chiar in ultimul joc impotriva liderului care era deja promovata la ora disputarii acelei dispute. In ultima luna Hibernian a disputat doua partide in deplasare, castigand una cu 2:1 si pierzand-o pe cealalta cu acelasi scor, ambele impotriva unor echipe din jumatatea inferioara a clasamentului. Luna trecuta, in ultima intalnire directa, Hibernian a castigat cu 2:1 datorita unui gol marcat in minutul 89.

Pariul zilei 19.04.2015 > Livingston – Hibernian > Livingston handicap european +2.0, cota 1.444 la Sportingbet.ro

Jucati aici pariul zilei si primiti bonus pana la 400 RON!

Bilant pariul zilei aprilie 2015: 8 castigate – 1 anulat – 2 pierdute

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here