Pariuri sportive – se poate face profit jucând pe surprize? (Ziua 1 – 21.09.2015)

193

downloadUn experiment pe care am de gând să-l fac în perioada următoare, până la finalul anului este dacă parierea pe surprize este rentabilă.

Ce înseamnă parierea pe surprize?

Nu iau toate favoritele la rând şi joc împotriva lor. Astfel în mod clar nu se va face profit pe termen lung. Caut şi joc doar împotriva echipelor care sunt favorite şi care mă aştept să se încurce.

Vor fi zile în care vă propun un singur meci, zile cu 5-6 meciuri sau zile de pauză. În funcţie de ce-mi iese-n evidenţă. Recomandarea mea, dacă vrea cineva să încerce această modalitate de pariere pe bani, este să jucaţi DOAR single şi o miză acceptabilă. Nu vor veni câştiguri zi de zi, dar dacă dee exemplu aţi mers pe x2 la Manchester City vs West Ham aveţi practic câştig cât să acoperiţi 2-3 pierderi ulterioare. Aici trebuie mare atenţie în selecţii. Este o posibil ca într-o zi de sâmbătă în care presupunem că ar fi vreo 7 surprize să iasă toate drept şi atunci banca ajunge destul de mult în minus.

Ia acum un bonus pentru pariuri de 200 RON!

Fiind vorba de o modalitate de pariere pe pronosticuri riscante trebuie lăsată o perioadă lungă de timp pentru a vedea dacă este rentabilă sau nu. Se poate ca într-o săptămână să nu iasă nicio surpriză propusă, iar apoi în două zile să iasă două – trei care să acopere toate pierderile precedente; la fel cum se poate ca după 2-3 surprize anticipate într-o zi să urmeze 4-5 zile fără altă surpriză prinsă.

Toate cotele vor fi preluate de la Sportingbet.ro, Unibet.com sau Winmasters.com, în funcţie de agenţia care oferă o cotă mai mare. Voi ţine şi un bilanţ la finalul fiecărui articol, să vedem ce iese în final.

surpriză 21.09.2015

Pariază pronosticul de mai sus la această casă de pariuri online şi dacă-l pierzi vei primi 50% din miză până la maxim 150 RON, cu condiţia să fie primul bilet jucat la agenţia respectivă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here