Pont – Romania vs Rusia – Campionatul European de Handbal – 07.12.2016

645

rrrrr

Astazi seara de la ora 19:30, Helsingborg Arena va gazdui partida dintre Romania si Rusia. Se anunta o partida echilibrata, in care ambele echipe au nevoie de cele doua puncte puse in joc.


OFERTA SPECIALA CFR Cluj - FCSB

COTA 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-CFR-Cluj-la-cota-9 si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional ZFBN50.
  2. Efectueaza o depunere de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu in sectiunea Sportsbook cu o miza de 50 RON pe orice rezultat final 2 in meciul CFR Cluj - FCSB
  • Daca iese pariul primesti imediat cei 50 RON pariati ca bani cash iar pana vineri seara vei primi un bonus de 400 RON (conditii de rulaj bonus 1x cota minima 1.20; din pariurile plasate cu bani bonus va ramane in cont doar profitul).
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB ZFBN50

Romania

Fetele pregatite de Ambros Martin au debutat cu stangul la acest turneu final. Au pierdut primul meci in fata Norvegiei, dupa un meci foarte bun. In aparare fetele s-au inteles foarte bine, dar atacul a scartait. Cristina Neagu a reusit sa marcheze 6 goluri, dar a fost nevoita sa faca si faza de aparare, unde s-a descurcat destul de bine. Pe extreme, Laura si Ana Maria s-au descurcat mai bine, decat ne-am fi asteptat. In poarta, Denisa Dedu a prins o zi excelenta si a avut un procentaj de 40%. Romania daca va juca in continuare la acest nivel, atunci poate emitatii pretentii de la urmatoarele partide.

Rusia

Cu Evgenni Trefilov pe banca, Rusia s-a impus in primul meci si se pare ca vrea sa termine pe primul loc in grupa. Defensiva era punctul forte al echipei, dar in meciul precedent, fetele s-au descurcat mai bine in atac. Victoria Zhilinskayte si Vladlena Bobrovnikoa au marcat cate 6 goluri, iar Anna Vyakhireva 5. Trebuie remarcat jocul excelent facut de Anna Sen, atat in aparare, cat si in atac. Trefilov are la dizpozitie o banca lunga si a profitat de acest lucru. Nicio jucatoare n-a evoluat mai mult de 45 de minute, iar din punct de vedere fizic, nu vor avea probleme. In poarta, Victoriia Kalinina a facut minuni, iar in final a avut un procentaj de 40%.

Intalniri directe

Romania nu are amintiri placute cu Rusia. Din 2010, s-au intalnit de 5 ori, iar Rusia s-a impus de 4 ori si odata s-a incheiat la egalitate.

Pronostic: Rusia -1.5 @ 1.57 – unibet Pariaza

Sursa foto:stirileprotv.ro