Ponturi fotbal CS Mioveni – FC Botoşani (23.09.2015)

163

ponturi pariuri liga 1 romaniaPonturi fotbal CS Mioveni – FC Botoşani (23.09.2015) – În această după-amiază de la ora 16:30 CS Mioveni şi FC Botoşani îşi dau întâlnire pe stadionul Orăşenesc din Mioveni.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Echipa gazdă evoluează în Liga 2 Seria 2, acolo unde după patru runde are şapte puncte. Ea vine după un succes clar obţinut sâmbătă acasă cu Unirea Târlungeni (3:0), partidă în care Roberto Ayza a reuşit dubla. Revelaţia ediţiei precedente a Cupei României – le-a eliminat pe Astra şi Dinamo şi a pierdut cu 3:4 în faţa celor de la CFR Cluj – a mai disputat un joc în această ediţie a competiţiei, trecând cu 3:1 de Flacăra Moreni.

FC Botoşani este pe un trend descendent, astfel că în precedenele şase meciuri oficiale n-a înregistrat decât două egaluri. A părăsi şi Cupa Ligii după un eşec la scor de neprezentare pe terenul Chiajnei. Moldovenii s-au despărţit săptămâna trecută şi astăzi îl vor avea pe bancă tot pe Cornăţeanu. Să spunem despre FC Botoşani că nu este o echipă care să pună foarte mare accent pe Cupa României, fiind eliminată în ultimele două ediţii încă din primul tur.

Claudiu Niculescu a declarat că se aşteaptă ca elevii săi să treacă de FC Botoşani. Tehnicianul gazdelor a declarat că tratează cu maximă seriozitate acest joc. De partea cealaltă Cornăţeanu a spus că nu va menaja pe nimeni şi va începe în linii mari cu acelaşi prim 11 care a remizat cu Dinamo.

Observăm aşadar că ambii tehnicieni tratează cu maxim interes duelul şi de aceea cred că vom vedea un meci frumos şi cu goluri. Mioveniul a punctat de zece ori în ultimele patru partide oficiale, da este adevărat că în faţa unor adversari de alt nivel faţă de cel de astăzi, dar a şi primit şase goluri în această perioadă. Pentru Botoşani este importantă obţinerea unei calificări de moral, dar cu nouă goluri încasate în precedentele cinci meciuri nu-i va fi uşor să reziste astăzi.

Pont pariuri CS Mioveni – FC Botoşani: ambele echipe să marcheze, cota 1.80 la Winmasters

Pariază aici pe acest meci şi la prima depunere ţi-o dublăm până la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here