Ponturi Germania Bundesliga 07.12.2014

301

germania bundesligaPonturi pariuri azi Germania Bundesliga – Ultimele doua meciuri ale etapei cu numarul 13 din Bundesliga au loc astazi. In ambele formatiile gazde pleaca cu prima sansa, dar nici Hamburg si nici Frankfurt n-au meciuri usoare.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Pronostic Hamburg – Mainz

Hamburg alterneaza in ultimele cinci etape esecurile externe cu victorii pe propria arena. Acest parcurs inconstant o tine pe loc retrogradabil. O victorie astazi insa i-ar asigura un salt pana pe locurile 13-14. Pe Imtech Arena nu ia gol de doua jocuri, castigand la zero duelurile cu Leverkusen si Werder Bremen. Disputa contra „verzilor” a fost a treia interna consecutiva jucata de Hamburg in care limita de doua goluri n-a fost depasita. Mainz este a 11-a, dar ar putea urca in jumatatea superioara a clasamentului in cazul unui succes. Vine insa dupa cinci meciuri in care n-a castigat si-i va fi greu sa scoate ceva din acest duel. Are avantajul moral dat de succesele din sezonul precedent. Daca atunci scorul a fost 3:2 in ambele jocuri, acum credem ca vom vedea minim trei goluri, asta desi Hamburg n-a fost o echipa spectaculoasa acasa.
Pronostic: peste 2.5 goluri la o cota de 1.85 la Sportingbet.ro

Pronostic Frankfurt – Werder Bremen

Frankfurt poate incheia runda pe locul sapte daca va reusi sa castige al treilea meci consecutiv. Acasa dupa doua jocuri in care a luat noua goluri a reusit sa treaca de Dortmund cu 2:0. Va intalni o echipa care este de asemenea in forma, Bremen avand trei victorii in ultimele patru etape. Pentru a parasi locul de baraj ocupat in prezent „verzii” trebuie sa ia macar un punct din acest duel. Ii va fi insa dificil pentru ca in ultimele cinci deplasari a suferit patru esecuri. Bremen n-a marcat in dubla cu Frankfurt din sezonul precedent. Ne asteptam la un duel echilibrat pe Commerzbank Arena, meci in care nu vom vedea mai mult de un gol pana in pauza. Ambele formatii au medii mai mici de 1.5 goluri in prima repriza.
Pronostic: sub 1.5 goluri in prima repriza la o cota de 1.571 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Germania Bundesliga si primiti un bonus de pana la 400 RON!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here