Ponturi handbal – 06.12.2016

523

ponturi-pariuri-handball

Ieri a fost o zi cu multe surprize. Romania a fost foarte aproape sa obtina cel putin un pic, Ungaria a pierdut in fata Cehiei la 5 goluri diferenta, iar Danemarca a marcat golul victoriei in ultimul minut de joc.


OFERTA SPECIALA CFR Cluj - FCSB

COTA 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-CFR-Cluj-la-cota-9 si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional ZFBN50.
  2. Efectueaza o depunere de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu in sectiunea Sportsbook cu o miza de 50 RON pe orice rezultat final 2 in meciul CFR Cluj - FCSB
  • Daca iese pariul primesti imediat cei 50 RON pariati ca bani cash iar pana vineri seara vei primi un bonus de 400 RON (conditii de rulaj bonus 1x cota minima 1.20; din pariurile plasate cu bani bonus va ramane in cont doar profitul).
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB ZFBN50

Polonia – Olanda

Fetele pregatite de Leszek Krowicki au debut cu stangul la acest turneu final. A pierdut in fata Frantei la o diferenta de 9 goluri. Dupa primele 30 de minute, diferenta intre cele doua echipe au fost de 6 goluri. Revenita dupa o accidentare lunga, Alina Wojtas n-a reusit un meci bun, marcand doar 3 goluri. Nici defensiva si nici atacul n-au mers, ca in vremea lui Kim Rasmussen. Tactica pregatita de Helle Thomsen pentru meciul cu Germania a esuat. Vicecampioana Mondiala a fost invinsa, dupa un meci echilibrat, cu rastunari de situatii. Angela Malestein a ratat foarte mult, iar Lois Abbingh a facut un meci destul de slab, desi a marcat de 5 ori. Olanda nu mai permite pasi gresiti si trebuie sa castige neaparat cele doua puncte puse in joc.
Pronostic: Prima repriza: Olanda -1.5 @ 1.5 – unibet – Pariaza

Spania – Serbia

Spania n-a putut sa produca surpriza in fata Suediei si a pierdut la o diferenta de 6 goluri. Extrema Carmen Martin a fost cea mai buna marcatoare, in total a reusit 7 goluri, 4 din aruncarile de la 7 metrii.Alexandrina Cabral si Gonzaler Mireya au prins o zi proasta, nu prea au ajutat echipa. Nerea Pena a evolut doar 9 minute, in care a marcat un singur gol, din 3 incercari. Fara vedete la acest turneu final, Serbia s-a chinuit serios in meciul cu Slovenia, dar in final a obtinut toate punctele puse in joc si cel mai probabil nu v-a rata calificariea in etapa urmatoare. Defensiva n-a functionat deloc, iar in atacul totul a mers ca la carte. Katarina Krpez a jucat 60 de minute, in care a marcat 6 goluri si cu siguranta va fi obosita, la fel ca Sladana Lazic sau Jovana Risovic.
Pronostic: Martin marcheaza peste 4.5 goluri @ 1.75 – unibet – Pariaza

Germania – Franta

Michael Biegler a venit la acest turneu final cu un obiectiv clar, sa obtina un loc mai bun, decat acum 2 ani. Spre surprinderea tuturor, Germania a reusit sa revina in repriza secunda si sa castige meciul la 3 goluri diferenta.Clara Woltering a facut un meci mare, a avut un procentaj de 28%, dar sa nu uitam nici de Huber Svenja, care este golgheterul echipei cu 7 reusite. Exprienta Annei Loerper a contat foarte mult atat in atac, cat si in aparare. Franta n-a stat la discutii in primul meci. A castigat categoric, iar Olivier Krumbholz a profitat de faptul ca are o banca lunga si a folosit toate jucatoarele. Dembele, Estelle si Amanda au facut un meci foarte bun, fiecare a marcat de 5 ori. Allison Pineau inca n-a intrat in ritm, a evoluat doar 30 de minute, dar in acest meci, cu siguranta va primi mai multe minute.
Pronostic: Franta marcheaza peste 25.5 goluri @ 1.87 – unibet – Pariaza

Slovenia – Suedia

Echipa pregatita de Uros Bregar a venit la acest turneu final, fara nicio presiune si acest lucru s-a vazut in primul meci in fata Serbiei. In atac fetele au jucat foarte bine. Ana Gros a marcat de 8 ori, iar Tamara Mavsar de 9. Singura problema este minutele jucate de jucatoarele importante. In fata unui public superb, Suedia a debutat cu dreptul si poate obtine primul loc in grupa. Isabelle Gullden a jucat destul de bine, dar n-a reusit sa marcheze, decat de 2 ori. In schimb, au facut Nathalie Hagman si Henni Alm, fiecare marcand 5 goluri. Pe contraatac este una dintre cele mai periculoase echipe si cu siguranta doresc sa obtina cele 2 puncte puse in joc, pentru a fi sigur de primul loc.
Pronostic: Jucatorul care marcheaza cele mai multe goluri: Hagman vs Gullden? Hagman @ 1.52 unibet – Pariaza

Bilant luna noiembrie: 9 castigate, 7 pierdute

Bilant luna decembrie: 3 castigate, 7 pierdute