Ponturi handbal – 07.12.2016

440

ponturi-pariuri-handball

Pana acum, in fiecare zi s-a produs cel putin o surpriza. Ieri, Serbia s-a impus in fata Spaniei si a asigurat calificarea in etapa urmatoare. Pentru astazi proprun 3 ponturi si sper ca sa fie castigatoare.


OFERTA SPECIALA CFR Cluj - FCSB

COTA 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-CFR-Cluj-la-cota-9 si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional ZFBN50.
  2. Efectueaza o depunere de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu in sectiunea Sportsbook cu o miza de 50 RON pe orice rezultat final 2 in meciul CFR Cluj - FCSB
  • Daca iese pariul primesti imediat cei 50 RON pariati ca bani cash iar pana vineri seara vei primi un bonus de 400 RON (conditii de rulaj bonus 1x cota minima 1.20; din pariurile plasate cu bani bonus va ramane in cont doar profitul).
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB ZFBN50

Cehia – Muntenegru

Echipa pregatita de Jan Basny a inceput cum nu se poate mai bine acest turneu final. A castigat in meciul de debut, impotriva Ungariei, la un scor neastaptat. La finalul partidei, diferenta de scor intre cele doua echipe a fost de 5 goluri. Michaela Hrbkova si-a aratat din nou clasa, reusind sa marcheze 5 goluri. Mala Veronika a jucat aproape atat in defensiva, cat si in atac si a ajutat echipa cu 5 reusite. Niciodata n-am vazut jucand asa de bine nationala Cehiei si nu cred ca poate mentine acest nivel. Nici Muntenegru n-a fost departe de o surpriza uriasa. A pierdut primul meci impotriva Danemarcei, iar golul infrangerii a fost marcat in ultimul minut. Totusi, mana lui Dragan Adzic s-a vazut, cel putin in defensiva. Majda Mehmedovic a facut ambele faze si a marcat 5 goluri. Cea mai buna jucatoare a fost Raicevic Milena, cu 8 goluri marcate. In poarta, Ljubica Nenezic a prins o zi buna, avand un procentaj de 30%.
Pronostic: Muntenegru @ 1.68 unibet – Pariaza

Croatia – Norvegia

Croatia a debutat cu stangul la acest turneu final, dar a jucat impotriva Rusiei, care este cotata cu sansa a doua la cucerirea trofeului. In primele 15 minute, Croatia a tinut pasul, dar dupa aceea, Rusia incet-incet s-a distantat. Andrea Penezic s-a ridicat la nivelul meciului. A marcat 8 goluri din 17 incercari, dar a evoluat timp de 60 de minute si acest aspect se va vedea in acest meci. Nici Vesna Milanovic n-a jucat rau, a reusit sa marcheze 6 goluri. Spre deosebire de aparare, atacul a functionat foarte bine. Asa cum era de asteptat, Norvegia a castigat in primul meci in fara Romaniei, dar cu emotii. Nora Mork a aratat din nou ca este o jucatoare de top. A marcat de 7 ori si n-a facut deloc faza de aparare. Oftedal n-a jucat la nivelul lui Heidi Loke, dar inca are timp. Kristiansen si Herrem au marcat cate 5 goluri, dar fiecare dintre ele a jucat 60 de minute.
Pronostic:Croatia +6.5 @ 1.56 unibet – Pariaza

Danemarca – Ungaria

Danemarca a avut un meci extrem de dificil cu Muntenegru, dar in final a reusit sa castige toate punctele puse in joc. Mette Tranborg a ratat foarte mult si doar evolutia excelenta a Stinei Jorgensen a scos echipa din necaz. Sandra Toft n-a prins o zi buna in poarta, a aparat doar in singur lovitura de la 7 mentri din 6. Ungaria a venit la acest turneu final, fara cateva jucatoare importante si acest lucru s-a vazut in primul meci. A pierdut categoric primul meci in fata Cehiei si in afara de Kovacs Anna, nimeni n-a iesit in evidenta. Anita Gorbicz a facut un meci slab, la fel ca Bernadett Bodi. Klivinyi Kinga a ratat extrem de mult, a marcat doar 4 goluri din 12 incercari.
Pronostic: Danemarca -1.5 @ 1.66 unibet – Pariaza

Bilant luna noiembrie: 9 castigate, 7 pierdute

Bilant luna decembrie: 5 castigate, 7 pierdute