Ponturi pariuri Cupa Ligii Romaniei mansa tur (17-18 februarie 2015)

547

cupa-ligii-romaniaPonturi pariuri Cupa Ligii Romaniei mansa tur (17-18 februarie 2015) – Azi si maine au loc partidele tur din semifinalele Cupei Ligii Romaniei. Ambele dueluri vor avea loc de la ora 19:00 si vor fi difuzate pe Digi Sport.

  • Pronostic Pandurii Targu Jiu – Dinamo Bucuresti

Ambele echipe au schimbat antrenorul in aceasta iarna, asa ca acest joc este o necunoscuta pentru multi. Dinamo a dezamagit din punct de vedere defensiv in meciurile amicale, dar este posibil ca intr-un meci oficial lucrurile sa stea altfel. In plus Dinamo a facut si multe schimbari la nivelul lotului, asa ca pe un astfel de meci nu trebuie investiti bani multi. Pandurii a aratat si ea destule probleme defensive in meciurile amicale. Cum pentru ambele formatii este primul joc oficial din 2015 credem ca vom vedea destule nesincronizari in compartimentele defensive, care ar putea duce la goluri. Recomandam asadar aici pronosticul „amandoua echipele sa marcheze”, dar cu o miza medie. In acelasi mod s-au incheiat si ultimele doua intalniri directe, ambele jucate insa in capitala.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 1.90 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Steaua Bucuresti – Astra Giurgiu

Cele mai bune echipe din fotbalul romanesc in 2014 se intalnesc din nou dupa ce anul trecut s-au aflat fata in fata de trei ori. Atunci toate disputele s-au incheiat la egalitate. In Cupa Romaniei si in Supercupa Astra s-a impus dupa loviturile de departajare. Un nou egal n-ar fi surprinzator nici miercuri. Steaua joaca acasa, dar a slabit dupa plecarile din aceasta iarna, ultima survenita chiar luni, atunci cand s-a aflat de vanzarea lui Keseru. Asta este o echipa incomoda pentru trupa lui Galca si o vedem capabila sa faca un meci bun in Ghencea. Poate profita de faptul ca are o echipa mai omogena, dar si de lipsa suporterilor gazdelor, care nu vor sa sustina „noua” FCSB. Mergem asadar pe oaspeti cu handicap european +1.0 (pronostic sinonim cu sansa dubla x2). Astra n-a mai castigat pe terenul Stelei din 2000, dar are o sansa buna astazi.
Pronostic: Astra Giurgiu handicap european +1.0, cota 2.05 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Cupa Ligii Romaniei si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here