Ponturi pariuri FC Botoşani – Dinamo Bucureşti (20.09.2015)

201

ponturi pariuri liga 1 romaniaPonturi pariuri FC Botoşani – Dinamo Bucureşti (20.09.2015) – În a doua partidă a zilei FC Botoşani o va găzdui pe DInamo Bucureşti, duelul având loc în cadrul etapei a 12-a din Liga 1.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Parcursul Botoşaniului din acest sezon este în opoziţie totală cu cel de anul trecut. Cu doar şapte puncte acumulate dintr-un total posibil de 30 echipa moldavă s-a despărţit în cursul acestei săptămâni de Leontin Grozavu. Încă nu i s-a găsit înlocuitor, astăzi urmând să conducă echipa Cornăţeanu, fost secund în mandatul lui Grozavu. În primele patru meciuri interne din sezonul curent Botoşaniul alternează disputele în care marchează şi nu pierde cu cele în care este înfrântă la zero. Mai trebuie spus că moldovenii au în ultimele patru runde doar un punct obţinut, în deplasarea de la Chiajna din etapa precedentă.

Popovici este suspendat pentru acest meci. El se alătură astfel pe lista indisponibililor care-i mai conţine pe Ngadeu, Miron şi Acsinte.

Dinamo Bucureşti are un singur succes în precedentele patru etape. Chiar şi aşa elevii lui Mircea Rednic pot să termine etapa pe locul secund, cu condiţia să se întoarcă cu toate punctele din Moldova. Dinamo a evidenţiat ceva probleme defensive în ultimele două etape, încasând câte două goluri de la Pandurii şi CFR Cluj. Interesant şi totodată constant parcursul extern al „câinilor”, aceştia având numai remize departe în jocurile din deplasare.

Probleme pentru Rednic înaintea jocului din Moldova, asta deoarece Matei, Filip şi Feussi sunt toţi suspendaţi. În plus ieri se pare că s-a accidentat şi atacantul Harlem-Eddy Gnohere.

Dinamo a câştigat primele trei dueluri directe, dar în ultimele două n-a mai putut obţine decât un egal.

FC Botoşani – Dinamo Bucureşti echipe probabile:
FC Botoşani (4-3-3): Iliev – Patache, Cordoş, Plămadă, Dimitrov – Vaşvari, Cucu, Cabrera – Quenten, Hadnagy, Fülöp
Dinamo Bucureşti (4-2-3-1): Černiauskas – Fai, A. Marc, Mevlja, Ghomsi – Vojnović, P. Anton – B. Gavrilă, P. Anton, D. Rotariu – Essombé

Profită Dinamo de problemele de la Botoşani şi câştigă prima deplasare din acest sezon? N-aş risca dat fiind modul în care joacă elevii lui Rednic în deplasare. Mai degrabă aş miza aici pe faptul Dinamo va conduce la pauză, cu returnare de miză însă în caz de egalitate. Moldovenii în zece etape au doar două goluri înscrise până în pauză. Dinamo, de partea cealaltă, n-a luat nici măcar un gol departe de propria arenă în primele mitane din campionatul curent. În plus maxim un gol în acest joc este un alt pronostic de încercat.

Pont pariuri FC Botoşani – Dinamo Bucureşti: Dinamo 0 la pauză, cota 1.97 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare FC Botoşani – Dinamo Bucureşti: sub 1.5 goluri, cota 2.60 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here