Ponturi pariuri sportive CSMS Iaşi – Viitorul (19.09.2015)

221

ponturi pariuri liga 1 romaniaPonturi pariuri sportive CSMS Iaşi – Viitorul (19.09.2015) – Meci interesant la Iaşi între o echipă gazdă care pierde pe linie de patru runde şi o grupare vizitatoare care din ultimele 18 puncte puse în joc a obţinut 15.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Ieşenii nu se regăsesc şi după ce au fost eliminatţi de CFR Cluj din Cupa Ligii au cedat şi la Craiova duminică trecută. A fost al treilea joc succesiv în care elevii lui Napoli nu găsesc drumul spre gol. Acasă CSMS Iaşi câştiga primele două partide ale sezonului, dar apoi a luat doar un punct din dubla cu Dinamo şi ASA Târgu Mureş.

Viitorul vine după un succes concludent, 3:0 pe teren propriu cu FC Voluntari. După acea victorie a ajuns pe locul secund în clasamentul Ligii 1, având 19 puncte, unul în minus faţă de liderul din Giurgiu. Echpa lui Hagi a câştigat însă doar o partidă din cele patru jucate departe de propria arenă.

Nu sunt mari probleme de efectiv la gazde, doar Bole şi Ţigănaşu fiind incerţi. De partea cealaltă, Gică Hagi nu-i poate folosi pe Ţâru şi Cernat, ambii antrenându-se separat.

CSMS Iaşi – Viitorul Constanţa echipe probabile:
CSMS Iaşi (4-2-3-1): Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Bădic – Mitić, Enescu – Nuno Viveiros, Creţu, Şt. Grigorie – Golubović
Viitorul Constanţa (4-3-3): Râmniceanu – Ciupe, Hodorogea, Mitrea, Cr. Ganea – I. Filip, Nedelcu, R. Marin – I. Hagi, Aganović, Fl. Tănase

În campionatul trecut CSMS Iaşi lua patru puncte din dubla cu Viitorul, terminând ambele partide fără gol primit.

Chiar dacă CSMS Iaşi ia greu gol acasă (două goluri încasate în patru meciuri) cred că astăzi va avea mari probleme în faţa unui adversar care a marcat exact două goluri în trei din precedentele patru „ieşiri” excepţie făcând doar vizita naşului Hagi la finalul Becali.  Viitorul a plecat neînvinsă de la Iaşi şi în sezonul precedent şi cred că o va face şi astăzi, de data aceasta însă chiar după o evoluţie ceva mai spectaculoasă.

Pont pariuri CSMS Iaşi – Viitorul Constanţa: şansă dublă x2, cota 1.57 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare CSMS Iaşi – Viitorul Constanţa: Victorie Viitorul Constanţa, cota 3.05 la Winmasters

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here