Ponturi pariuri sportive Rusia Premier League (30.08.2015)

212

rusiaPonturi pariuri sportive Rusia Premier League (30.08.2015) – Ziua fotbalistică în Rusia va începe destul de devreme, de la ora 13:30 Lokomotiv Moscova urmând s-o găzduiască pe Krasnodar. Liderul fără punct pierdut după şase etape – CSKA Moscova – are o deplasare la Krasnodar pentru un meci cu Kuban.

  • Pronostic Lokomotiv Moscova – Krasnodar

OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

În primele şase etape Lokomotiv este neînvinsă şi astăzi poate profita de pasul greşit făcut de Zenit şi poate ca pe poziţai secundă. Dacă în deplasare a jucat perfect şi a obţinut numai victorii, în schimb pe teren propriu are doar două remize. Lokomotiv nu este o formaţie prea spectaculoasă în faţa propriilor fani şi cum de partea cealaltă o avem pe Krasnodar, echipă care în şase etape n-are vreun meci de over 2.5 goluri cred că sub 2.5 goluri este pronosticul ideal la acest meci. Să mai spun şi că în sezonul precedent s-a marcat un singur gol în cele două dispute directe.
Pont: sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Unibet.com

  • Pronostic Mordovia Saransk – Rubin Kazan

Cele două echipe luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon. Mordovia în şase etape are doar patru egaluri, în timp ce Rubin a suferit cinci eşecuri în şase partide, câştigând însă precedenta deplasare. pe terenul unei echipe care nu marchează de trei etape, pe care a învins-o de două ori în sezonul trecut şi cu un moral bun după calificarea în grupele Europa League cred că Rubin poate obţine victoria. Pentru siguranţă recomand totuşi pariul cu returnare de miză în caz de egalitate.
Pont: Rubin Kazan 0, cota 1.65 la Unibet.com

  • Pronostic Kuban Krasnodar – CSKA Moscova

După pasul fals făcut de Zenit să urmeze acum şi CSKA Moscova? Aşi fi tentat să spun că nu, dar aleg să merg aici pe minim două goluri înscrise de lider. Echipa pregătită de Slutsky vine după trei meciuri în care a marcat câte două goluri şi a terminat ambele partide din acest sezon cu câte două reuşite. Kuban a luat două goluri acasă de la Ural în urma etapă şi câte unul de la Ufa şi Rubin Kazan în următoarele partide interne. Am amintit doar echipe care sunt sub nivelul adversarului de astăzi. În ultimele patru meciuri din campionat CSKA s-a impus de fiecare dată, marcând în medie trei goluri per meci în aceste dueluri.
Pont: CSKA Moscova să marcheze peste 1.5 goluri, cota 2.06 la Unibet.com

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here