Ponturi pariuri sportive Unirea Târlungeni – Petrolul Ploieşti (23.09.2015)

197

ponturi pariuri liga 1 romaniaPonturi pariuri sportive Unirea Târlungeni – Petrolul Ploieşti (23.09.2015) – Formaţia ploieşteană va juca astăzi în deplasare cu Unirea Târlungeni, partida urmând însă să aibă loc pe Stadionul Tineretului din Braşov pentru a putea fi disputată în nocturnă.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Pentru Petrolul acest meci este ocazia ideală să vadă unde se află acum la nivelul ligii secunde. Foarte probabil „lupii” o vor întâlni pe Unirea şi la anul în eşalonul secund, dacă nu cumva formaţia din Târlungeni va retrograda. Petrolul este ultima clasată în Liga 1 cu doar două puncte iar în ultimele cinci meciuri oficiale n-a obţinut decât un egal. De notat că prahovenii au primit exact un gol în fiecare din ultimele patru partide disputate.
Echipa probabilă a Petrolului pentru acest meci: Pecanha – Beta, Benga, Genev, Faug-Porret – Ropotan, Marinescu, Farina, Varga, Zoubir – Moussa.

Unirea Târlungeni este într-o situaţie oarecum similară cu a Petrolului, aflându-se pe locul 12 în clasamentul Ligii 1. Ea a strâns trei puncte, dar doar din patru partide disputate. Sâmbătă a jucat la Mioveni, acolo unde a cedat la scor de neprezentare. În ciuda problemelor existente în campionat, Unirea a dispus la scor de Gloria Buzău în turul anterior al Cupei României, scorul final al acelui duel fiind 5:0.

După cum se poate observa mai sus Petrolul va alinia o echipă destul de puternică, cel puţin pentru un adversar care se află la retrogradare în liga secundă. Cu siguranţă Eusebiu Tudor vrea ca elevii săi să obţină un succes de moral şi ar trebui să-l obţină în condiţiile date. Nu vă recomand însă să mizaţi pe pronosticuri mai riscante, precum 2 pauză / 2 final, handicapuri etc.

Pont pariuri Unirea Târlungeni – Petrolul Ploieşti: Victorie Petrolul Ploieşti, cota 1.54 la Winmasters

Pariază aici pe acest meci şi la prima depunere ţi-o dublăm până la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here