Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa E (etapa 4)

433

1966143_w2Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa E (etapa 4) – In aceasta grupa doua meciuri vor incepe de la ora 19:00, etapa urmand sa fie incheiata de Elvetia si Lituania. Anglia n-are meci usor astazi acasa cu Slovenia, dar britanicii au jucat perfect pana acum si in mod normal ar trebui sa obtina toate punctele puse in joc. Estonia are deplasare teoretic facila in San Marino, in timp ce Elvetia este favorita in ultimul joc al zilei. La cate surprize am vazut insa in aceste preliminarii orice este posibil.

  • Pronostic Anglia – Slovenia

Anglia este mare favorita in duelul cu Slovenia. Englezii au un start de campanie perfect, trei victorii din trei posibile si golaveraj 8:0. Ce-i drept golaverajul a fost facut in disputa cu San Marino (5:0), victoriile din Elvetia si Estonia fiind obtinute greu, cu goluri in reprizele secunde. Slovenia a reusit o dubla victorie foarte importanta in luna octombrie, 1:0 acasa cu Elvetia si 2:0 in Lituania. Ambele formatii evolueaza destul de economicos, slovenii probabil vin pe Wembley sa se apere si astfel nu credem ca limita de doua goluri va fi depasita, mai ales ca nici Anglia n-a aratat un joc ofensiv foarte bun.
Pronostic: sub 2.5 goluri la o cota de 1.75 la Sportingbet.ro

  • Pronostic San Marino – Estonia

Estonia este mare favorita in jocul din San Marino. Balticii au castigat insa ultimul meci oficial la mai mult de un gol diferenta in martie 2013. Atunci jucau acasa cu Andorra si se impuneau doar cu 2:0. San Marino a luat cinci goluri in Anglia si patru cu Elvetia, dar in fata Lituaniei, o echipa cam de nivelul Estoniei, poate chiar putin mai buna, a cedat acasa doar cu 0:2. Balticii nu impresioneaza si nu credem ca vor castiga acest joc la mai mult de doua goluri diferenta.
Pronostic: San Marino handicap european +3 la o cota de 1.40 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Elvetia – Lituania

Dupa un start ratat de campanie Elvetia a castigat in San Marino, dar era normal acest lucru. N-are voie sa se incurce astaiz de Lituania, echipa care are deja sase puncte. Lituanienii au facut doar jocuri sarace in reusite, castigand cu 2:0 in San Marino si cu 1:0 acasa cu Estonia, dupa care au cedat cu 0:2 acasa cu Slovenia. Nici Elvetia n-a impresionat ofensiv in jocurile importante si in aceste conditii nu ne-ar surprinde sa vedem maxim o reusita pana in pauza, pentru ca probabil Lituania va incerca sa apere scorul inregistrat la inceput.
Pronostic: sub 1.5 goluri in prima repriza la o cota de 1.363 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din grupa E a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here