Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa I (etapa 4)

496

1966143_w2Ponturi preliminarii EURO 2016 – Grupa I (etapa 4) – Singura grupa formata din cinci echipe ne propune astazi un meci cu o favorita certa si un duel echilibrat.

  • Pronostic Portugalia – Armenia

OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Cristiano Ronaldo si compania au trei puncte dupa primele doua jocuri. Lusitanii ne-au oferit meciuri anoste, castigand in Danemarca cu 1:0, scor cu care cedase surprinzator acasa contra Albaniei. Armenii sunt codasii grupei, tot cu doua jocuri. In ambele au marcat, dar n-au reusit sa castige si sansele lor de a prinde chiar si locul trei sunt la fel de mici ca la inceputul preliminariilor. Portugalia n-a impresionat in primele jocuri si nu credem ca va face nici astazi un meci foarte spectaculos. Poate va castiga, dar in opinia noastra sansele ca acest lucur sa se intample in urma unui meci spectaculos sunt mici, asa ca mizam aici cu incredere destul de mare pe pronosticul sub 3.5 goluri.
Pronostic: sub 3.5 goluri la o cota de 1.40 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Serbia – Danemarca

Mult mai interesant este meciul de la Belgrad, acolo unde sarbii vor sa obtina prima victorie din aceasta campanie, contra Danemarcei. Este o situatie ciudata in aceasta grupa, pentru ca Serbia a castigat cu 3:0 la „masa verde” meciul intrerupt cu Albania din etapa trecuta, dar in acelasi timp a fost penalizata cu trei puncte. Astfel are un singur punct si este nevoita sa forteze victoria astazi in fata primei clasate. Danezii detin sefia grupei doar datorita glaverajului, avand tot patru puncte ca si Albania, dar ambele au jucat deja trei partide. Exact un gol au inscris scandinavii, in medie, in cele trei meciuri din grupa. Astazi au o cota buna pentru cel putin un gol inscris si dupa esecul cu Portugalia (1:1) ii vedem capabili sa puncteze in fata unei echipe care a luat gol(uri) in toate meciurile (oficiale si amicale) jucate in 2014.
Pronostic: Danemarca peste 0.5 goluri la o cota de 1.50 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din grupa I a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here