Ponturi Romania Liga 1 – 17.10.2014

1013

cats7Ponturi Romania Liga 1 – 17.10.2014 – Dupa o pauza de 11 zile Liga 1 revine in aceasta seara. Prima partida a etapei cu numarul 11 va avea loc la Iasi intre CSMS si FC Botosani, un derby moldav important in mod special pentru ieseni. In al doilea meci Rapidul lui Rada n-are alta varianta decat victoria in partida cu FC Brasov.

  • 18:30 > CSMS Iasi – FC Botosani

OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Ultima clasata cu doar patru puncte CSMS Iasi a schimbat antrenorul in aceasta pauza competitionala. A fost adus Nicolo Napoli, dar italianul doar ce a reusit sa-si cunoasca jucatorii, nu poate schimba mare lucru in evolutia echipei. In acest sezon CSMS are acasa trei egaluri si doua esecuri, primind in trei jocuri mai mult de un gol. FC Botosani sta destul de bine, pe sapte, avand sapte puncte avans de primul loc retrogradabil. Trupa lui Grozavu nu pierde de patru etape. A jucat intr-un duel moldav si in runda trecuta, castigand la Piatra Neamt cu 0:1. Oaspetii nu iau goluri de doua runde, iesenii au un antrenor italian pe banca care probabil va aborda defensiv jocul din dorinta de a nu debuta cu stangul, astfel ca avem toate motivele ca sa credem ca acest joc va avea parte de maxim doua reusite.
Pronostic: sub 2.5 goluri la o cota de 1.666 la Sportingbet.ro

  • 21:00 > Rapid Bucuresti – FC Brasov

Fara gol marcat in ultimele trei Rapidul a ajuns pe locul 15. Totusi distanta fata de primul loc neretrogradabil este de doar puncte si situatia inca nu este prea complicata. Adus pe banca tehnica dupa esecul cu Dinamo Marian Rada a avut doua saptamani la dispozitie pentru a-si pregati echipa asa cum doreste si ar trebui sa vedem o schimbare in bine in jocul echipei. Misiune grea pentru giulesteni pentru ca in fata lor se va afla FC Brasov, formatie care de patru runde nu pierde. „Stegarii” nu primesc gol de doua partide. Totusi in deplasare elevii luI Szabo inca n-au cunoscut gustul victoriei in deplasare, avand trei egaluri in cinci partide si o medie de doua goluri primite per joc. Sprijinita din spate de un public frenetic, care a fost cat pe ce sa nu-si poata favoritii la lucru, credem ca Rapid poate face in sfarsit un joc bun. Mergem pe mana giulestenilor cu returnare de miza in caz de egalitate.
Pronostic: Nici un pariu pe egal – Rapid la o cota de 1.666 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here