Predictii fotbal Cupa Frantei 7-8 aprilie 2015

373

bilete-propuse2Predictii fotbal Cupa Frantei 7-8 aprilie 2015 – In urmatoarele doua zile sunt programate semifinalele Cupei Frantei. Astazi avem un duel mai de „mana a doua”, dar spectacolul va fi garantat maiine la Paris unde campioana Frantei o va gazdui pe Saint Etienne.

  • Pronostic Auxerre – Guingamp

Auxerre evolueaza in Ligue 2, acolo unde este o echipa de pluton. Traverseaza o perioada buna, avand trei victorii si un esec dupa calificarea obtinuta in urma cu o luna in aceasta competitie. N-a impresionat in Cupa Frantei, desi a intalnit adversari mai modesti. Astazi da de un adversar de un alt calibru, care trateaza cu maxima seriozitate aceasta competitie. In conditiile care credem ca sunt sanse mari ca Guingamp sa obtina victoria si implicit calificarea in finala. Pentru siguranta recomandam insa pronosticul de mai jos, pe care daca-l jucati primiti miza inapoi in cazul in care jocul ajunge in prelungiir.
Pronostic: Guingamp nici un pariu pe egal, cota 1.75 la Sportingbet.ro

  • Pronostic PSG – Saint Etienne

Castigatoarea acestui meci va fi mare favorita in finala Cupei Frantei. PSG continua lupta pe patru fronturi si o face destul de bine. Ofensiv echipa se descurca cu adevarat de exceptie. A marcat minim doua goluri in fiecare din ultimele sase meciuri, desi le-a intalnit pe Monaco, Chelsea, Bordeaux sau Marseille, echipe carora nu multe formatii se pot lauda ca i-au marcat doua goluri in acest sezon. Saint Etienne este si ea in forma buna, pierzand ultimul joc tocmai in 15 februarie. S-a chinuit in aceasta competitie cu adversari modesti si au nevoie clara de o crestere in joc daca vor sa obtina calificarea chiar pe Parc des Princes. PSG a castigat toate disputele directe din acest sezon, si au fost trei pentru ca s-au intalnit si in Cupa Ligii, la zero si credem ca va bifa un nou succes si miercuri.
Pronostic: victorie PSG, cota 1.40 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Cupa Frantei si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here