Predictii pariuri Cupa Ligii Frantei 14.01.2015

384

prono fotbalPredictii pariuri Cupa Ligii Frantei 14.01.2015 – Ultimele doua semi-finaliste din Cupa Ligii Frantei le vom afla in aceasta seara, atunci cand Monaco si Lille spera sa fructifice avantajul terenului propriu si sa treaca de Guingamp, respectiv Nantes.

  • Pronostic Monaco – Guingamp

OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Monaco si Guingamp sunt doua formatii care in ultima perioada pun foarte mult accent pe faza defensiva. Daca pentru Monaco acest lucru nu este o surpriza, in schimb ne-a surprins placut modul in care s-a aparat Guingamp in ultimele dueluri. Monaco n-a primit vreun gol in timpul regulamentar al ultimelor opt partide disputate, in toate competitiile. Guingamp in schimb este neinvinsa si ea de opt jocuri (sapte victorii), luand un singur gol in precedentele cinci partide. Ne asteptam in aceste conditii la un meci sarac in reusite, cum au fost de altfel toate cele trei disputate in 2014 intre cele doua formatii.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Lille – Nantes

Nantes n-a reusit sa marcheze in ultimele trei dueluri directe si astazi va avea din nou o misiune foarte grea. Lille a castigat ultimele doua meciuri, 1:0 acasa atat cu Evian, cat si cu Caen si s-a mai redresat putin. In niciunul din ultimele sase dueluri interne Lille n-a luat mai mult de un gol, singura sincopa in aceasta perioada find jocul cu Wolfsburg din Europa League. Nantes a inceput si ea bine anul 2014 din punct de vedere defensiv, reusind sa nu primeasca vreun gol in primele doua dueluri. Pe intreg sezonul are sase deplasari incheiate cu sub 2.5 goluri, iar in celelalte trei limita a fost depasita la „mustata”. Foarte probabil vom asista la un duel similar cu precedentele 12 dintre cele doua formatii, adica cu maxim doua reusite.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.45 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Cupa Ligii Frantei si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here