Predicţii pariuri Grecia – Finlanda (04.09.2015)

275

euro2016Predicţii pariuri Grecia – Finlanda (04.09.2015) – Duelul codaşelor din grupa României se va consuma astăzi de la ora 21:45 la Pireu, acolo unde Grecia încearcă să paseze ultimul loc Finlandei.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Grecii au obţinut doar două puncte în această campanie de calificare, fiind învinşi în ambele manşe de Insulele Feroe. Schimbarea antrenorului de la începutul acestui an n-a avut efectul scontat, astfel că elenii au scos doar un punct din jocurile cu Ungaria şi Insulele Feroe. Acasă au un bilanţ dezonorand: trei meciuri, tot atâtea eşecuri şi nici măcar un gol marcat. În aceste condiţii şansele de a mai obţine calificarea sunt egale cu zero.

Finlanda n-a putut acumula nici măcar un punct din ultimele patru partide jucate în această campanie. A jucat de două ori acasă, iar în deplasare a reuşit doar să marcheze în Irlanda de Nord. În prelabil nordicii obţinuseră patru puncte în startul preliminariilor. Două goluri au marcat ei în afară de cele trei reuşite în Insulele Feroe.

Partida tur a fost una echilibrată. Grecia a deschis scorul în minutul 24 prin Karelis, iar finlandezii au egalat la zece minute după pauză prin Humme, acela fiind şi rezultatul final.

Contrar tuturor aşteptărilor cred că vom vedea goluri diseară la Pireu, asta deoarece se întâlnesc două formaţii care n-au o motivaţie anume. Lipsa presiunii cred că va duce la un meci frumos şi, la fel ca în tur, mă aştept să vedem minim două reuşite.

Pont pariuri Grecia – Finlanda: peste 1.5 goluri, cota 1.57 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Grecia – Finlanda: ambele echipe vor înscrie, cota 2.30 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here