Predicţii pariuri Malta – Azerbaijan (06.09.2015)

247

euro2016Predicţii pariuri Malta – Azerbaijan (06.09.2015) – Disputa dintre Malta şi Azerbaijan este probabil una dintre cele mai puţin atractive de astăzi. Ea va începe de la ora 19:00 şi va pune faţă în faţă cele mai slabe formaţii din grupa H.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Malta n-a obţinut decât un punct în această campanie, reuşind în mod surprinzător să scoată un egal în Bulgaria. În 2015 a disputat trei partide şi le-a pierdut pe toate. A cedat însă foarte greu joi pe terenul italienilor, primind un singur gol, în minutul 69.

Azerbaijan a ajuns la trei meciuri succesive fără gol marcat. La fel de adevărat este că are în ultimele cinci partide doar una singură în care a găsit drumul spre poarta adversă. În deplasare a scos un egal nesperat în urmă cu trei luni în Norvegia, iar acasă a remizat joi cu Croaţia.

Avem în teren două echipe care deşi porneau clar cu şansa a doua în partidele de joi au reuşit să se descurce onorabil din punct de vedere defensiv. Nu cred că se vor schimba foarte multe faţă de acele dispute, ineficienţa ofensivă a ambelor echipe fiind evidentă. În partida tur Azerbaijan a câştigat cu 2:0, marcând în startul jocului şi pe final. La goluri puţine mă aştept şi astăzi şi ar fi o reală surpriză dacă două echipe care au împreună cinci goluri în 14 partide ar marca astăzi mai mult de două goluri.

Pont pariuri Malta – Azerbaijan: sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Unibet

Pont pariuri cotă mare Malta – Azerbaijan: victorie Azerbaijan şi sub 3.5 goluri marcate în meci, cota 2.72 la Winmasters

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here