Pronostic Anderlecht – Kortrijk 25.04.2015

278

Apronosticuri fotbalstazi de la ora 21:30 Anderlecht va intalni pe teren propriu pe Kortrijk, intr-o partida ce conteaza pentru etapa a 4 a play-off-ului pentru campionat. Gazdele au mare nevoie de o victorie in timp ce oaspetii spera sa prinda Europa League in acest sezon. In acest moment Anderlecht ocupa locul 3 cu 32 de puncte si au un golaveraj de 3-5, in timp ce oaspetii ocupa locul 4 cu 30 de puncte si au un golaveraj de 3-3. Statistica ultimelor 5 partide directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor care au reusit sa castige 3 partide, una s-a terminat la egalitate si o partida a fost castigata de oaspeti cu scorul de 1-0. Aceasta partida poate ocupa cu usurinta un loc in articolul predictii pariuri.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Pronosticul meu pentru aceasta partida este victorie Anderlecht deoarece Sportingbet ne ofera o cota de 1.61, una destul de buna mai ales ca echipa gazda are un lot foarte bun. Mizez pe acest pronostic deoarece el a fost castigator in 3 partide din ultimele 5 intalniri directe. In mod normal gazdele nu ar trebui sa piarda in aceasta seara deoarece oaspetii au castigat doar 5 partide din ultimele 10 partide din deplasare. Aceasta partida poate oferi cu usurinta pronosticul perfect pentru pontul zilei de maine.

Pronostic: Anderlecht – Kortrijk

@ 1 – cota 1.61 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

Incredere: 9/10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here