Pronostic Arsenal – Chelsea (26.04.2015)

412

Meciul zilei de duminica are loc in Premier League pe Emirates Stadium unde Arsenal primeste vizita celor de la Chelsea de la ora 18:00 in etapa cu numarul 34.

Arsenal se afla pe locul 2 dupa 32 de etape cu 66 puncte iar in ultimele cinci etape sunt neinvinsi reusind sa se impuna de fiecare data.Ultimul meci de pe teren propriu l-au castigat cu 4-1 impotriva lui Liverpool iar etapa trecuta au castigat cu 1-0 pe terenul lui Burnley.Tunarii vin dupa un meci jucat in FA Cup pe terenul lui Reading unde au castigat in prelungiri cu 2-1.

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

De cealalta parte avem liderul campionatului cu 76 puncte iar in ultimele cinci etape sunt neinvinsi reusind sa se impuna de 4 ori.Au aratat un joc bun in deplasare unde s-au impus de 10 ori si au suferit doar doua infrangeri.In ultima deplasare au castigat cu 1-0 pe terenul lui QPR iar etapa trecuta s-au impus pe teren propriu cu 1-0 impotriva celor de la Manchester Utd.

Chelsea s-a impus in tur cu 2-0 iar in ultimele cinci dueluri sunt neinvinsi unde au castigat de 4 ori.Tinand cont ca se intalnesc doua echipe aflate in forma care au aproape cele mai bune atacuri din Premier League, merg pe pronosticul ca vor marca ambele echipe.

Pronostic: Arsenal – Chelsea

@ Inscriu ambele echipe > 1.85 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here