Pronostic Arsenal – Chelsea (26.04.2015)

414

Meciul zilei de duminica are loc in Premier League pe Emirates Stadium unde Arsenal primeste vizita celor de la Chelsea de la ora 18:00 in etapa cu numarul 34.

Arsenal se afla pe locul 2 dupa 32 de etape cu 66 puncte iar in ultimele cinci etape sunt neinvinsi reusind sa se impuna de fiecare data.Ultimul meci de pe teren propriu l-au castigat cu 4-1 impotriva lui Liverpool iar etapa trecuta au castigat cu 1-0 pe terenul lui Burnley.Tunarii vin dupa un meci jucat in FA Cup pe terenul lui Reading unde au castigat in prelungiri cu 2-1.

De cealalta parte avem liderul campionatului cu 76 puncte iar in ultimele cinci etape sunt neinvinsi reusind sa se impuna de 4 ori.Au aratat un joc bun in deplasare unde s-au impus de 10 ori si au suferit doar doua infrangeri.In ultima deplasare au castigat cu 1-0 pe terenul lui QPR iar etapa trecuta s-au impus pe teren propriu cu 1-0 impotriva celor de la Manchester Utd.

Chelsea s-a impus in tur cu 2-0 iar in ultimele cinci dueluri sunt neinvinsi unde au castigat de 4 ori.Tinand cont ca se intalnesc doua echipe aflate in forma care au aproape cele mai bune atacuri din Premier League, merg pe pronosticul ca vor marca ambele echipe.

Pronostic: Arsenal – Chelsea

@ Inscriu ambele echipe > 1.85 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here