Pronostic Bologna – Catania (27.04.2015)

337

Primul meci al etapei cu numarul 28 din Serie B are loc pe terenul lui Bologna care primeste vizita celor de la Catania luni seara de la ora 21:30.Avem un duel dintre doua echipe ce se lupta sa promoveze si cel mai probabil majoritatea dintre pronosticuri vor fi cu putine goluri.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Gazdele se afla pe locul 4 dupa 37 de etape cu 60 puncte iar in ultimele cinci etape au strans 6 puncte si au pierdut o singura data cu 0-3 pe terenul lui Carpi.Vin dupa un meci jucat etapa trecuta pe terenul celor de la Bari unde au terminat la egalitate 1-1.

Catania traverseaza o perioada foarte buna avand o serie de cinci victorii la rand iar dupa 37 de etape se afla pe locul 11 cu 47 puncte.Ultimul meci din deplasare l-au castigat cu 2-1 pe terenul celor de la Latina si vin dupa o noua victorie obtinuta pe teren propriu cu 2-0 impotriva lui Ternana.

Casele de pariuri dau favoriti pe Bologna dar tinand cont de evolutia oaspetilor din ultimele etape si ca cele 3 puncte sunt foarte importante pentru ambele echipe, cred ca vom avea parte de un meci strans unde se vor inscrie cel mult doua goluri.

Pronostic Bologna – Catania (27.04.2015)

@ Sub 2.5 goluri > cota 1.53 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here