Pronostic Burnley – Arsenal (11.04.2015)

375

Turf Moor gazduieste meciul dintre Burnley si Arsenal sambata incepand cu ora 19:30 din etapa cu numarul 32 din Premier League.La prima vedere pare un duel dezechilibrat care cu siguranta poate face parte din ponturile zilei de sambata unde cel mai probabil tunarii vor obtine toate cele 3 puncte.

Burnley se afla la retrogradare dupa 31 de etape pe locul al 19-lea cu 26 puncte iar in ultimele cinci etape au obtinut doar 4 puncte.Etapa trecuta au primit vizita celor de la Tottenham si au terminat la egalitate cu scorul alb 0-0.

De cealalta parte avem o echipa a lui Arsenal aflata in forma care se afla pe locul 2 cu 63 de puncte iar in ultimele cinci etape s-au impus de fiecare data.Ultima infrangere a avut loc acum 2 luni pe terenul lui Tottenham cu 1-2. Tunarii au avut parte de un adversar mai dificil etapa trecuta dar s-au descurcat cu brio si s-au impus categoric pe teren propriu cu 4-1 in fata lui Liverpool.

In tur cei de la Arsenal au castigat fara probleme cu 3-0 iar in ultimele cinci dueluri au castigat de 3 ori.Tinand cont de evolutia foarte buna a lui Arsenal care vine dupa o serie de 7 etape castigate si cum nu-si permit sa piarda pentru a ramane in top 3, merg pe pronosticul 2 solist.

Pronostic: Burnley – Arsenal @ 2 solist > 1.50 la Sportingbet

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here