Pronostic Bury – Southend (21.04.2015)

292

O partida foarte interesanta de miercuri are loc in League Two,Anglia unde Bury primeste vizita celor de la Southend.Avem un duel dintre doua echipe aflate in forma ce se lupta sa promoveze si acest meci se poate afla pe biletul zilei fotbal.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Gazdele au reusit sa obtina pana acum 79 puncte dupa 43 de etape aflandu-se pe locul 4.In ultimele cinci etape s-au impus de 4 ori si au suferit o singura infrangere cu 1-2 in fata lui Morecambe.Etapa trecuta au evoluat in deplasare unde s-au impus cu 1-0 pe terenul celor de la Portsmouth.

Southend se afla imediat sub adversarii lor pe locul al 5-lea la o distanta de doar un singur punct, iar in ultimele cinci etape au reusit sa se impuna de fiecare data.Vin dupa un meci jucat etapa trecuta in deplasare pe terenul celor de la Exeter unde au castigat cu 1-0.

In tur cele doua echipe au terminat la egalitate 1-1 iar in ultimele cinci dueluri am avut parte de 5 egaluri.Interesant la cele 5 rezultate de egalitate este ca am avut parte de 4 meciuri terminate cu acelasi scor si anume 1-1.Tinand cont ca se intalnesc doua echipe aflate in forma si ca o victorie ar duce pe un loc de promovare pe oricare, cred ca vom avea parte de un meci frumos cu goluri unde vor marca ambele.

Pronostic: Bury – Southend @ Inscriu ambele echipe > 1.95 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here