Pronostic Celje – Maribor (21.04.2015)

315

pronosticuri fotbalMarti incepand cu ora 18:00 avem parte de un meci interesant, din punctul meu de vedere, meci din semifinalele Cupei Sloveniei intre doua echipe care se lupta la titlu in acest sezon, Celje locul 3 in campionat cu 54 de puncte (cea mai buna aparare din campionat cu 18 goluri primite in 28 de etape) si Maribor Locul 1 cu 59 de puncte (cel mai bun atac din campionat cu 52 de goluri marcate din 28 de etape).


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Meciul de marti se anunta a fii unul echilibrat cu Maribor incercand sa intoarca rezultatul tur cand a pierdut cu 2-3 pe teren propriu si cu Celje incercand sa apere rezultatul bun obtinut in tur. Ambele echipe doresc sa se califice in finala competitiei atat pentru bani cat si pentru prestigiu asa ca se va juca pe viata si pe moarte.

In 4 din ultimele 5 meciuri directe dintre aceste doua echipe s-au marcat cel putin 3 goluri, iar victoriile au fost impartite astfel : 3 victorii Celje si 2 victorii Maribor.

La NK Celje va lipsi Valon Ahmedi, decarul echipei si unul dintre cei mai productivi jucatori din acest sezon cu 5 goluri si o pase decisiva in timp ce NK Maribor are toti jucatorii apti pentru aceasta partida.

Pronosticul meu este ca se va continua traditia dintre aceste doua echipe si se vor marca cel putin 3 goluri, acesta fiind si pontul zilei de marti.

 

Pronostic : Celje – Maribor @ Peste 2.5 goluri cota 1.75 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here