Pronostic CFR Cluj- Otelul Galati (07.04.2015)

355

Logo_Liga1BBMarti 7 aprilie 2015, liga 1 revine in atentia noastra cu trei meciuri din etapa 25.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Alegem partida de la Cluj, intre CFR- Otelul (ora 19:15 Digisport,Look tv) meci ce il putem adauga pe biletul zilei.

Vom asista la o confruntare dintre ultimele doua clasate din liga 1, Cfr pozitia 17, Otelul pozitia 18, ambele echipe avand cate 15 puncte.

 

Sansele de a mai se salva de la retrogradre sunt foarte mici , in cazul Cfr-ului doar o decizie favorabila de la TAS in care isi poate recupera cele 24 puncte, cat despre Otelul Galati, aceasta este condamnata pentru a juca in editia viitoare in liga a doua, avand in vedere forma foarte slaba a galatenilor.

De remarcat ca in ultimele 5 meciuri jucate de ambele echipe, acestea nu se pot lauda cu multe reusite, ambele echipe reusind in acest interval sa inscrie doar cate 2 goluri de fiecare.

Despre Otelul, putem adauga si faptul ca au cele mai putine reusite din liga 1, acestia reusind in 24 de meciuri sa inscrie doar 9 goluri.

Luand in calcul cele mentionate mai sus, forma slaba prin care trec ambele echipe am pregatit si un pronostic pentru acest meci

Pronostic Cfr Cluj – Otelul Galati

Cfr Cluj – Otelul Galati sub 2,5 goluri,  cred ca sunt sanse foarte mari pentru realizarea acestui pont.

Efectuati acest pariu la una din cele mai bune case de pariuri sportive, Sportingbet.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here