Pronostic CSMS Iasi – Dinamo (07.04.2015)

391

Cel de-al treilea meci de marti din etapa a 25-a din Liga 1 are loc pe terenul lui CSMS Iasi care primeste vizita lui Dinamo de la ora 21:30.Cel mai probabil aceasta partida nu se va afla printre pronosticuri fotbal de marti deoarece ne putem astepta la orice rezultat.

Gazdele inca nu au scapat de retrogradare aflandu-se pe locul 9 la 4 puncte de zona retrogradarii.Etapa trecuta s-au deplasat pe terenul celor de la ASA Targu Mures unde au pierdut cu 0-1.

De cealalta parte avem pe Dinamo care se afla pe locul 6 dupa 24 de etape cu 36 puncte.In ultima deplasare au pierdut la limita cu 0-1 pe terenul lui Brasov iar etapa trecuta au terminat la egalitate pe teren propriu 0-0 cu Botosani.

Cei de la Dinamo sunt neinvinsi in ultimele cinci dueluri directe reusind sa se impuna de 3 ori iar in tur au castigat cu 1-0.Cele 3 puncte sunt mai valoroase pentru gazde care se lupta sa ramana in prima liga dar nu le va fi usor deoarece tinand cont ca intalnesc o echipa a lui Dinamo in foame de puncte dupa ce au pierdut de 3 ori in ultimele cinci etape.Cred ca vom avea parte de un meci strans unde merg pe pronosticul ca echipa antrenata de Stoican va pleca cu cel putin 1 punct.

Pronostic: CSMS Iasi – Dinamo @ X2 > 1.533 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here