Pronostic Eibar – Malaga (07.04.2015)

357

O alta partida interesanta de marti din etapa a XXX-a din prima liga spaniola are ca protagoniste pe Eibar si Malaga ce se intalnesc de la ora 23:00.Chiar daca Malaga nu a  avut o evolutie foarte buna in ultimele etape , pleaca cu prima sansa deoarece intalnesc o echipa mult mai slaba ce a pierdut ultimele 5 meciuri de pe teren propriu.

Eibar se afla la 3 puncte de retrogradare pe locul al 15-lea dupa 29 de etape cu 28 puncte.Se afla intr-o forma foarte slaba obtinand un singur punct in ultimele 10 etape dupa 1-1 pe terenul lui Granada.Etapa trecuta au evoluat pe teren propriu unde au suferit a 15-a infrangere aplicata de catre Vallecano cu 1-2.

Malaga se lupta pentru un loc de Europa League aflandu-se pe locul 7 cu 45 puncte iar in ultimele cinci etape au reusit sa obtina 7 puncte.Etapa trecuta au evoluat pe teren propriu unde au terminat la egalitate 1-1 cu Real Sociedad.

Cei de la Malaga sunt neinvinsi in ultimele cinci intalniri directe reusind sa se impuna de 3 ori iar in tur au castigat cu 2-1. Cred ca cei de la Malaga au puterea sa obtina cele 3 puncte tinand cont ca adversarii lor au pierdut de 9 ori in ultimele 10 etape, dar pentru o siguranta mai mare aleg pronosticul x2.Acesta pare unul dintre cele mai bune pronosticuri din pronosticuri fotbal marti.

Pronostic: Eibar – Malaga @ X2 > 1.35 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here