Pronostic Hertha – Monchengladbach (03.05.2015)

295

Ziua de duminica ne aduce o partida interesanta din etapa cu numarul 31 din Bundesliga dintre Hertha si Monchengladbach de la ora 18:30.Oaspetii pleaca favoriti care au nevoie de puncte in lupta unui loc ce duce in grupele Champions League si unul dintre pronosticuri este 2 solist.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Hertha a reusit sa stranga 34 puncte dupa 30 de etape aflandu-se pe locul 13 si pana acum au suferit 14 infrangeri.Ultimul meci de pe teren propriu l-au terminat la egalitate 0-0 cu Koln si vin dupa un meci pierdut pe terenul celor de la Bayern Munchen cu 0-1.

De cealalta parte Monchengladbach se afla intr-o forma foarte buna reusind sa stranga 57 puncte dupa 30 de etape si se afla pe locul al 3-lea.Sunt neinvinsi de 10 etape unde au reusit sa castige de 7 ori iar ultima infrangere a avut loc pe terenul lui Schalke cu 0-1.Etapa trecuta au primit vizita celor de la Wolfsburg si au reusit sa se impuna cu 1-0.

In ultimele trei meciuri directe cei de la Monchengladbach s-au impus de fiecare data iar ultimul meci l-au castigat cu 3-2.Nu vor avea o deplasare usoara dar tinand cont de forma in care se afla, cred ca vor obtine a 17-a victorie si merg pe pronosticul 2 solist.

Pronostic Hertha – Monchengladbach

@ 2 solist > cota 1.75 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here