Pronostic Juventus – Fiorentina 29.04.2015

351

pronosticuri italia serie aAstazi de la ora 21:45 Juventus va intalni pe teren propriu pe Fiorentina, intr-o partida ce conteaza pentru etapa a 33 a campionatului italian de fotbal. Gazdele nu mai au nici un obiectiv in campionat in timp ce oaspetii spera sa prinda Europa League pe final de sezon. In acest moment Juventus ocupa primul loc cu 73 de puncte si au un golaveraj de 60-17, in timp ce oaspetii ocupa locul 6 cu 49 de puncte si au un golaveraj de 44-38. Statistica ultimelor 5 partide directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor care au reusit sa castige 3 partide, una s-a terminat la egalitate si o partida a fost castigata de oaspeti cu scorul de 2-1.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Pronosticul meu pentru aceasta partida este ambele echipe marcheaza deoarece Sportingbet ne ofera o cota de 1.90, una foarte buna mai ales ca oaspetii au mare nevoie de puncte. Mizez pe acest pronostic deoarece el a fost castigator in 3 partide din ultimele 5 intalniri directe disputate pe acest teren. In mod normal ar trebui sa avem o partida spectaculoasa deoarece gazdele au reusit sa marcheze in ultimele 5 partide de pe teren propriu nu mai putin de 7 goluri, in timp ce oaspetii au reusit sa marcheze in ultimele 5 partide din deplasare 6 goluri. Acest pronostic ar trebui sa apara in articolul predictii fotbal fara probleme.

Pronostic: Juventus – Fiorentina

@ ambele marcheaza – 1.90 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

Incredere: 7/10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here