Pronostic Kei Nishikori – John Isner (02.04.2015)

350

Celalalt sfert de finala de joi de la ATP Miami are ca protagonisti pe Kei Nishikori si John Isner si se anunta un duel destul de strans care se poate adauga la biletul zilei pariuri de joi.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Ambii jucatori au intrat in lupta din turul 2 unde japonezul a reusit sa se impuna pana acum fara sa piarda vreun set in fata lui Youzhny, Troicki si Goffin.Nishikori nu a avut probleme in niciunul dintre cele 3 meciuri si cele mai multe game-uri le-a cedat in meciul cu Troicki, si anume 4.

De cealalta parte Isner a avut parte de adversari mult mai grei si doar in turul 2 a fost favorit cand s-a impus cu 2-0 in fata lui Rublev.Dupa a produs doua surprize reusind sa-l elimine pe Dimitrov cu 2-0 iar turul precedent a cedat primul set  dupa victoria 2-1 cu Raonic.

Pana acum nu am mai avut o intralnire dintre cei doi jucatori si la prima vedere nu poti sti cine va iesi invingator tinand cont de evolutia foarte buna a americanului de pana acum.Cred ca serviciul bun al lui Isner ii va pune probleme japonezului si vom avea parte de multe game-uri alegand pronosticul ca se vor juca cel putin 24.

Pronostic: Kei Nishikori – John Isner @ Peste 23.5 game-uri > 1.875  la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here