Pronostic Leicester – Newcastle (02.05.2015)

279

King Power Stadium gazduieste meciul dintre Leicester si Newcastle care are loc sambata de la ora 14:45 in etapa a XXXV-a din Premier League.La prima vedere pare un duel dezechilibrat tinand cont de forma foarte slaba a oaspetilor si aceasta partida poate fi inclusa pe biletul zilei pariuri unde sunt sanse mari ca gazdele sa obtina cele 3 puncte.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Leicester se lupta sa ramana in prima liga aflandu-se imediat deasupra zonei de retrogradare pe locul 17 cu 31 puncte si la doar un punct de primul loc retrogradabil ocupat de Sunderland, care au un meci mai putin.Par sa se afle intr-o forma buna si dupa o serie de 4 victorii la rand au primit vizita celor de la Chelsea si au pierdut cu 1-3.

De cealalta parte Newcastle traverseaza o perioada foarte slaba aflandu-se pe locul 14 cu 35 puncte si vin dupa o serie de 7 infrangeri la rand.Ultimul meci din deplasare l-au pierdut cu 0-2 pe terenul lui Liverpool iar etapa trecuta au pierdut pe teren propriu cu 2-3 in fata lui Swansea.

Leicester s-a impus in tur cu 1-0 si cred ca vor obtine si acum cele 3 puncte tinand cont ca evolueaza pe teren propriu unde primesc vizita unei echipe care nu a mai obtinut un rezultat pozitiv din Februarie, si merg pe pronosticul 1 solist.

Pronostic Leicester – Newcastle

@ 1 solist > cota 1.833 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here