Pronostic Macedonia – Australia (30.03.2015)

126

bilete-propuse2Astazi de la ora 22:00 Macedonia va intalni pe teren prorpriu echipa Australiei intr-un meci amical si va fi jucat pe National Arena „Filip al II-lea” Skopje.
Macedonia a pierdut cu scorul de 2 – 1 pe teren propriu cu Belarus sâmbătă seara și a fost a patra înfrângerea în grupa C
Ei au pierdut șansele la primele trei locuri și acum echipa este foarte demoralizata. Dupa cum probabil știți, cel mai bun jucător Goran Pandev retras de la echipa națională și probabil lipsa acestuia este o problemă uriașă.

Macedonia a suferit o serie de trei infrangeri consecutive, iar încrederea jucatorilor este foarte scăzuta. Aici sunt rezultatele:

27.03.2015. Macedonia – Belarus 1: 2
15.11.2014. Macedonia – Slovacia 0: 2
12.10.2014. Ucraina – Macedonia 1: 0

Cred că antrenorul Gjuroski va face unele schimbări în primul unsprezece de pornire
Mijlocașul Artim Polozani nu va juca in acest meci din cauza unei accidentări. El a ieșit din joc cu Belarus, în prima jumătate a reprizei și a fost înlocuit cu debutant Enis Bardi.

Australia între timp ofera meciul zilei avand o performanță fantastică intr-un amical împotriva Campioanei Mondiale Germania facand un egal de 2 – 2 cu aceasta .

Australia va fi din nou fără unii jucători experimentați, cum ar fi Tim Cahill din cauza unei accidentări, dar asta nu-i o problemă la fel de mare ca Luke Devere, Nathan Burns, Troisi și Mathew Leckie care au strălucit împotriva Germaniei .

Pronostic : Macedonia – Australia @ peste 2,5 goluri – 1.90 La Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here