Pronostic Moldova – Suedia 27.03.2015

393

preliminarii euro2016Astazi de la ora 21:45 Moldova va intalni pe teren propriu intr-o partida ce conteaza pentru Campionatul European din Franta pe Suedia, oaspetii au mare nevoie de puncte pentru a se rupe de Rusia. In acest moment Moldova ocupa locul 6 cu un singur punct si au un golaveraj de 2-6, in timp ce Suedia ocupa locul 2 cu 6 puncte si au un golaveraj de 5-3. Aceste doua echipe s-au mai intalnit in 3 partide pe acest teren, toate au fost castigate de Suedia. Acest meci ne poate oferi un pronostic ce poate merge foarte usor pe biletul zilei de maine.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Aceasta partida ne poate oferi mai multe pronosticuri dar cel mai bun vazut de mine pare sa fie victorie Suedia unde Sportingbet ne ofera o cota de 1.42, una destul de buna mai ales ca oaspetii au jucat foarte bine in aceste preliminarii. Mizez pe acest pronostic deoarece Moldova a pierdut 3 partide din ultimele 5 disputate pe teren propriu. In mod normal Suedia nu ar trebui sa aibe prea multe probleme in aceasta seara.

Echipe probabile:

Moldova: Cebanu – Armas, Epureanu, Golovatenko  – Patras, Cojocari, Gatcan, Racu – Ionita – Dedov, Ghinsari;

Antrenor: Curteian A.

Suedia: Isaksson – Krafth, Jansson, Granqvist, Bengtsson – Larsson, Källström, Kacaniklic – Zengin, Kiese Thelin, Ibrahimovic;

Antrenor: Hamren E.

Pronostic: Moldova – Suedia @ 2 – 1.42 la Sportingbet

Incredere: 9/10

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here