Pronostic Monchengladbach – Dortmund (11.04.2015)

335

Pontul zilei de sambata pare sa vina din Germania unde Monchengladbach primeste vizita lui Dortmund in etapa cu numarul 28.

Monchengladbach a reusit sa stranga 50 puncte dupa 27 de etape aflandu-se pe locul al 3-lea iar in ultimele cinci etape au obtinut 13 puncte.Au aratat o evolutie foarte buna pe teren propriu unde s-au impus de 9 ori si au suferit o singura infrangere cu 1-3 in fata lui Frankfurt. Etapa trecuta au castigat fara probleme cele 3 puncte dupa 4-1 pe terenul lui Hoffenheim dar vin dupa eliminarea din sferturile cupei la loviturile de departajare de catre Bielefeld.

Dortmund inca mai spera la un loc de Europa League aflandu-se pe locul al 10-lea la o distanta de 6 puncte de locul 6.Sunt neinvinsi in ultimele 5 deplasari iar ultimul meci l-au castigat cu 3-2 pe terenul lui Hannover.Etapa trecuta au evoluat pe teren propriu unde au pierdut cu 0-1 in fata lui Bayern si vin dupa un meci jucat in sferturile cupei si au reusit sa elimine pe Hoffenheim in prelungiri datorita golului inscris de Kehl.

Cei de la Dortmund s-au impus in tur cu 1-0 dar aceasta este singura victorie din ultimele cinci intalniri.Tinand cont de evolutia buna a gazdelor din ultimele etape si ca Dortmund a inscris mai mereu in deplasare, cred ca vom avea parte de un meci frumos cu goluri unde vor marca ambele echipe.

Pronostic: Monchengladbach – Dortmund @ Inscriu ambele echipe > 1.65 la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here