Pronostic Napoli – AC Milan (03.05.2015)

366

Meciul zilei din Serie A are loc pe Stadio San Paolo unde Napoli si AC Milan se intalnesc in etapa cu numarul 34 incepand cu ora 21:45.La prima vedere pare un meci echilibrat dar tinand cont ca are loc pe terenul lui Napoli iar Milan traverseaza o perioada slaba, cel mai probabil se vor impune gazdele.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Napoli se afla pe locul 4 dupa 33 de etape cu 56 puncte iar in ultimele cinci etape au reusit sa obtina 9 puncte.Au aratat un joc foarte bun pe teren propriu unde au suferit doar 2 infrangeri iar ultima a avut loc tocmai la inceputul anului cu 1-3 in fata lui Juventus.

Milan se afla la jumatatea clasamentului pe locul al 10-lea cu 43 puncte iar in ultimele cinci etape au obtinut 5 puncte.Ultimul meci din deplasare l-au pierdut cu 1-2 pe terenul lui Udinese si vin dupa o alta infrangere suferita pe teren propriu cu 1-3 in fata celor de la Genoa.

In ultimele cinci meciuri directe cei de la Napoli au 2-1 la victorii iar ultima data cand Milan a reusit sa castige pe San Paolo a fost in 2010.Gazdele pot sa profite de jocul slab al lui Milan pentru a-si revenit dupa infrangerea suferita etapa trecuta si merg pe pronosticul 1 solist.

Pronostic Napoli – AC Milan

@ 1 solist > cota 1.50 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here