Pronostic Sassuolo – AS Roma (29.04.2015)

421

Unul dintre ponturile zilei are loc in Serie A pe terenul lui Sassuolo care primeste vizita celor de la Roma incepand cu ora 21:45 in etapa a 33-a.Tinand cont ca oaspetii au nevoie de cele 3 puncte pentru lupta locului 2 ce duce in grupele Champions League iar gazdele sunt aproape sigure ca au evitat retrogradarea, cel mai jucat pronostic va fi 2 solist.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Gazdele sunt ca si salvate de retrogradare aflandu-se pe locul 15 dupa 32 de etape cu 36 puncte.In ultimele cinci etape au suferit 3 infrangeri si s-au impus o singura data cu 1-0 impotriva lui Chievo.Etapa trecuta s-au deplasat pe terenul celor de la Verona unde au pierdut cu 2-3.

Roma a reusit sa stranga 58 puncte dupa 32 de etape aflandu-se pe locul 3 iar in ultimele cinci etape au obtinut 8 puncte.Echipa antrenata de Rudi Garcia nu-si mai permite sa faca un pas gresit in lupta pentru locul 2 dupa ce etapa trecuta au suferit a 4-a infrangere cu 1-2 pe terenul lui Inter.

Cele doua echipe s-au mai intalnit de 3 ori unde Roma este neinvinsa reusind sa se impuna o singura data.Tinand cont de evolutia slaba a gazdelor care nu vor forta sa obtina cele 3 puncte, aleg pronosticul 2 solist.

Pronostic: Sassuolo – AS Roma

@ AS Roma > cota 1.70 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here