Pronostic Schalke – Freiburg 11.04.2015

350

ponturi bundesligaAstazi de la ora 16:30 Schalke va intalni pe teren propriu pe Freiburg, intr-o partida ce conteaza pentru etapa a 28 a campionatului german de fotbal. Chiar daca se afla la o distanta destul de mare de Leverkusen, Schalke inca mai spera ca poate sa prinda un loc de liga campionilor. In acest moment Schalke ocupa locul 5 cu 40 de puncte si au un golaveraj de 37-31, in timp ce oaspetii ocupa locul 14 cu 28 de puncte si au un golaveraj de 27-36. Statistica ultimelor 5 partide directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor care au reusit sa castige 3 partide iar 2 au fost castigate de oaspeti. Aceasta partida poate oferi pontul zilei chiar daca gazdele au probleme de lot.

Pronosticul meu pentru aceasta partida este victorie Schalke unde Sportingbet imi ofera o cota de 1.65, una destul de buna mai ales ca oaspetii au probleme pe faza de aparare. Mizez pe acest pronostic deoarece gazdele au reusit sa castige 8 partide din cele 14 disputate in deplasare in acest sezon in timp ce oaspetii au pierdut nu mai putin de 7 partide din cele 13 disputate in deplasare. Aceasta partida poate ocupa cu usurinta un loc pe biletul zilei de maine. In mod normal gazdele nu ar trebui sa piarda in aceasta dupa-amiaza.


OFERTA SPECIALA CFR Cluj - FCSB

COTA 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-CFR-Cluj-la-cota-9 si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional ZFBN50.
  2. Efectueaza o depunere de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu in sectiunea Sportsbook cu o miza de 50 RON pe orice rezultat final 2 in meciul CFR Cluj - FCSB
  • Daca iese pariul primesti imediat cei 50 RON pariati ca bani cash iar pana vineri seara vei primi un bonus de 400 RON (conditii de rulaj bonus 1x cota minima 1.20; din pariurile plasate cu bani bonus va ramane in cont doar profitul).
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 9 in loc de 2.75 pentru victorie FCSB http://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-CFR-Cluj-la-cota-9

Pronostic: Schalke – Freiburg @ 1 – 1.65 la Sportingbet

Incredere: 8/10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here