Pronostic Stuttgart – Bremen 12.04.2015

331

ponturi bundesligaAstazi de la ora 18:30 Stuttgart va intalni pe teren propriu pe Bremen, intr-o partida ce conteaza pentru etapa a 28 a campionatului german de fotbal. Gazdele au mare nevoie de victorie daca vor sa se salveze de la retrogradare. In acest moment Stuttgart ocupa locul 18 cu 23 de puncte si au un golaveraj de 28-49, in timp ce Bremen ocupa locul 9 cu 35 de puncte si au un golaveraj de 41-54. Statistica ultimelor 5 partide directe disputate pe acest teren este egala, ambele echipe au reusit sa castige cate doua partide iar una s-a terminat la egalitate 1-1. Aceasta partida poate ocupa cu usurinta un loc in articolul ponturi fotbal.


OFERTA SPECIALA FCSB - Dinamo

COTA 5 in loc de 1.90 pentru ambele inscriu (GG)

  1. Da click pe link-ul http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo si deschide cont la casa de pariuri folosind codul promotional COTE-MARITE in formularul de inregistrare.
  2. Efectueaza o depunere prin orice metoda doresti
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 30 RON pe pronosticul "ambele marcheaza" la meciul FCSB - Dinamo (24 septembrie 2017), la cota normala din oferta.
Mai departe exista urmatoarele 2 situatii:
  • Iese pariul - primesti imediat castigul calculat la cota normala si pana miercuri seara vei primi diferenta pana la 150 RON. Marele avantaj fata de alta promotii de genul acesta este ca suma creditata ca bonus va fi in contul tau sub forma de bani cash, adica O POTI RETRAGE IMEDIAT!
  • Nu iese pariul - vei primi inapoi cei 30 RON pariati
  • Indiferent ce se intampla in derby-ul bucurestean n-ai cum sa pierzi!
Da click pe link-ul special si pariaza pe cota 5 in loc de 1.95 la meciul FCSB - Dinamo http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-5-pentru-GG-in-FCSB-Dinamo

Pronosticul meu pentru aceasta partida este DNB Stuttgart unde Sportingbet imi ofera o cota  de 1.53, una destul de buna mai ales ca oaspetii s-au salvat in mare parte de la retrogradare. Mizez pe acest pronostic deoarece oaspetii au castigat doar 3 partide din cele 13 disputate in deplasare in timp ce Stuttgart a reusit sa piarda 8 partide din cele 13 disputate pe teren propriu. In mod normal aceasta partida ne poate oferi mai multe pronosticuri dar acesta mi se pare cel mai bun deoarece oaspetii s-ar multumi si cu un punct mai ales ca au un avans destul de mare de ultimul loc care retrogradeaza.

Partida dintre Stuttgart si Bremen va fi in direct pe eurosport 2 de la ora 18:30!

Pronostic: Stuttgart – Bremen @ Dnb 1 – 1.53 la Sportingbet

Incredere: 8/10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here