Pronostic Vicenza – Avellino (10.04.2015)

0
293

Ziua de vineri ne aduce o partida foarte interesanta din Serie B unde Vicenza primeste vizita celor de la Avellino incepand cu ora 21:30 in etapa a XXXV-a.Ambele echipe se lupta pentru locul 2 ce duce direct in Serie A si este destul de greu de oferit pronosticuri la aceasta partida, dar cel mai probabil vom avea parte de un meci strans cu putine goluri.

Vicenza se afla pe locul 3 dupa 34 de etape cu 53 puncte iar in ultimele cinci etape au reusit sa stranga 6 puncte.Totusi pe teren propriu au aratat un joc destul de slab iar ultimul meci l-au pierdut cu 1-2 in fata lui Carpi. Etapa trecuta s-au deplasat pe terenul lui Pro Vercelli si au reusit sa scoata un rezultat de egalitate datorita golului inscris de Cocco in minutul 72 din penalti.

De cealalta parte avem pe Avellino care se afla imediat sub Vicenza pe locul 3 la un singur punct distanta.In ultimele cinci etape au reusit sa stranga tot 6 puncte dar au suferit 3 infrangeri.Totusi vin cu un moral bun reusind sa-si revina si s-au impus etapa trecuta pe teren propriu cu 1-0 impotriva celor de la Modena.

In tur am avut parte de o victorie la limita a celor de la Vicenza cu 1-0 si cred ca va fi si acum un meci strans unde mizez pe pronosticul ca se vor inscrie cel mult doua goluri.

Pronostic: Vicenza – Avellino @ Sub 2.5 goluri > 1.48 la Sportingbet