Pronostic Viitorul – U Cluj (29.04.2015)

314

Pronosticuri liga 1 RomaniaViitorul – U Cluj, am ales aceasta partida pentru a o  include pe biletul zilei din data de 29 aprilie, de asemenea aceasta confruntare o putem declara ca fiind si meciul zilei.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Despre forma Viitorului nu putem spune prea multe, rezultate imprevizibile, aceasta castiga cand nu se asteapta nimeni, pierde cand nu se asteapta nimeni, sunt intr-o forma de interese. Intr-un articol recent realizat pentru meciului Otelul – Viitorul, preconizam o victorie a Otelului. Deci nu trebuie sa analizam jocul sau forma echipei regelui Hagi.

U Cluj se afla pe prima pozitie ce duce in liga 2 pozita 13 cu 29 de puncte, iar miercuri are nevoie de puncte ca de aer. Clujenii nu se pot lauda cu multe puncte aduse din deplasari, insa acestia au reusit un rezultat foarte bun, chiar in ultima deplasare, o victorie cu 1-0 la Pandurii Tg Jiu.

In turul campionatului partida disputata pe Cluj Arena, rezultatul a fost unul de egalitate 2-2

Viitorul ocupa locul 8 cu 41 de puncte, a scapat de grijile retrogradarii astfel incat acestia pot trata acest meci in functie de anumite interese.

Partida va incepe la ora 19:15 televizata de Look Tv si Digi Sport, iar pontul pentru acest meci este unul foarte previzibil, mizam pe echipa care a pierdut acum o etapa pe teren propriu cu scorul de 3-0 in fata celor de la FCSB Steaua.

U Cluj are nevoie mai mare de puncte, are cota mai mare, deci Viitorul lor suna bine.

Pont :Viitorul – U Cluj

@ victorie U Cluj , cota 3,30 oferita de Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here