Pronosticuri azi Italia Serie A 09.03.2015

481

pronosticuri italia serie aPronosticuri azi Italia Serie A 09.03.2015 – Doua meciuri au loc astazi in Il Calcio. Unul este extrem de important pentru zona superioara a clasamentului, lucru despre care nu-l putem spune despre al doilea, acolo unde Juventus este favorita certa cu Sassuolo.

  • Pronostic Lazio – Fiorentina

OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Lazio incepe jocul de pe locul patru, dar in cazul unui succes va incheia runda pe podium. Fiorentina se afla pe sase iar un triumf pe Olimpico o va duce pe patru. Lazio vine dupa trei victorii succesive, in timp ce toscanii nu pierd de opt etape. Este destul de greu sa gasesti un pronostic bun la acest meci deoarece este genul de partida in care pentru ambele victoria este un rezultat perfect, dar nici egalul nu este de neglijat. Recomandam totusi pronosticul „ambele echipe marcheaza”, asta pentru ca Lazoi ia constant gol acasa de patru jocuri, iar Fiorentina a marcat in precedentele patru deplasari, dar a si primit gol in trei dintre ele.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 1.75 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Juventus – Sassuolo

Juventus putem spune ca va celebra deja castigarea titlului in cazul unui succes. Afirmam asta pentru ca Roma s-a incurcat ieri si astfel torinezii in cazul unei victorii s-ar departa la 11 puncte de capitolini, diferenta irecuperabila la modul in care evolueaza cele doua formatii. Juventus este o echipa totusi inconstanta in ultima vreme. De sase jocuri alterneaza victoriile interne cu egaluri in deplasare, terminand precedentele patru jocuri cu goluri in ambele porti. Acasa are o medie de peste trei goluri per meci in ultimele patru partide si ne asteptam ca aceasta medie sa ramana la valori de peste trei si astazi. Asta pentru ca in fata lui Juventus se va afla Sassuolo, o echipa care s-a dovedit o buna incasatoare, primind opt goluri in ultimele trei eetape de la echipe aflate pe locurile 3-6. Sassuolo nu este genul de formatie care sa se apere, jucand intr-un sistem cu trei atacanti. Ne asteptam in aceste conditii sa vedem peste 2.5 goluri pe Juventus Stadium, pronostic care-l consideram si pariul zilei.
Pronostic: peste 2.5 goluri, cota 1.533 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here