Pronosticuri fotbal 02.09.2014

587

pronosticuri fotbalPronosticuri fotbal 02.09.2014 – Ziua de 2 septembrie 2014 este una destul de saraca in evenimente fotbalistice, tocmai de aceea nici nu va prezentam pe site avancronica vreunui meci. In schimb va oferim trei pronosticuri din singura competitie care se joaca astazi si despre care mai avem informatii. Sunt meciuri in cupe si prin Ungaria sau Slovacia, dar n-are rost sa ne ”aruncam” acolo doar de dragul de a paria.

  • Crewe – Rochdale > ambele echipe marcheaza, cota 1.66 la Bet365.com

Duel intre doua din ultimele cinci echipe din al treilea esalon englez. Crewe a luat minim doua goluri in fiecare din ultimele cinci jocuri, indiferent de competitia in care a evoluat. In aceiasi perioada Rochdale are un singur joc in care n-a primit mai mult de un gol, egalul de acasa cu Bristol. Cele doua formatii s-au intalnit in data de 19 august, Rochdale castigand pe Alexandra Stadium cu 5:2. Atunci pronosticul care vi-l recomandam astazi a fost castigator inca din minutul 31. Defensivele modeste avute de cele doua formatii ne fac sa credem ca si acest joc va avea parte de goluri in ambele porti.

  • Cheltenham – Oxford > Cheltenham se califica, cota 1.66 la Bet365.com

Doua echipe din League Two care au starturi de sezon diametral opus. Gazdele au 13 puncte din 15 posibile, iar Oxford doar unul. Pe langa forma Chelstenham are de partea ei si perioada de odihna. Din 19 august gazdele au trei meciuri disputate, in timp ce Oxford a jucat patru, dintre care intr-unul a stat pe teren 120 de minute. Cheltenham vine dupa doua victorii in campionat, iar Oxford dupa doua remize. Toate aceste aspecte ne fac sa credem ca formatia de pe The Abbey Business se va califica in turul urmator.

  • Yeovil – Portsmouth > sub 2.5 goluri, cota 1.85 la Bet365.com

Yeovil vine dupa doua rezultate de 1:1 si in ultimele patru jocuri disputate are o medie de un gol marcat pe meci. In aceiasi perioada de timp Portsmouth a inscris doar trei goluri, primind patru. In ultimele doua jocuri ”Pompey” n-a inscris. De mentionat ca intre cele doua formatii este o diferenta de o divizie, Yeovil evoluand in League One. Apatia aratata de ambele pe faza ofensiva ne face insa sa credem ca acest joc nu va avea parte de mai mult de doua goluri.

  • Scunthorpe – Chesterfield > ambele echipe marcheaza, cota 1.80 la Bet365.com

Duel intre doua echipe din League One care vin dupa victorii in weekend. Ambele s-au impus cu 2:1, Scunthorpe acasa cu Walsall, iar Chesterfield la Port Vale. Pentru oaspetii acestui prin victoria amintita mai sus s-a intrerupt seria de doua jocuri fara gol inscris. Mergem pe un meci cu goluri in ambele porti pentru ca Scunthorpe acasa a luat gol in toate cele patru jocuri disputate in acest sezon, marcand insa doar intr-unul. De partea cealalta o avem pe Chesterfield care are doua victorii cu 2:1 in primele trei deplasari ale sezonului. Din 2011 si pana in prezent cele doua formatii s-au intalnit de patru ori, toate partidele avand parte de goluri in ambele porti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here