Pronosticuri fotbal azi CFR Cluj – Astra Giurgiu (19.09.2015)

223

ponturi pariuri liga 1 romaniaPronosticuri fotbal azi CFR Cluj – Astra Giurgiu (19.09.2015) – Derby-ul etapei a 11-a din Liga 1 se va disputa astăzi de la ora 21:00 pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj, acolo unde CFR va primi replica Astrei Giurgiu. Între cele două este o diferenţă de opt puncte în clasament, dar diferenţa reală ar fi de doar două puncte, asta deoarece după cum ştiţi ardelenii au pornit campionatul de la -6.

CFR Cluj a obţinut două victorii lejere în precedentele două etape, acasă cu Botoşani şi pe terenul lui Dinamo. Colaborate aceste victorii cu cea din Cupa Ligii de la Iaşi putem spune că ardelenii sunt în formă. Mai mult ei au punctaj maxim în faţa propriilor fani în acest campionat.

Guima este singurul jucător pe care Francisc Dican nu se va putea baza diseară.

Astra a pierdut surprinzător meciul de acasă cu Pandurii din etapa trecută. Chiar şi în ciuda acelui rezultat de 1:2 formaţia lui Şumudică continuă să fie lideră în Liga 1. Ea şi-a câştigat toate cele patru partide jucate în deplasare în campionatul curent, marcând în aceste dueluri, în medie, de câte două ori per joc.

Budescu şi Filipe Teixeira sunt accidentaţi şi vor rata acest joc. În plus sunt probleme şi pe faza defensivă, asta deoarece Geraldo Alves şi Junior Morais sunt suspendaţi.

Ardelenii se impuneau în sezonul precedent în ambele confruntări directe. Mai trebuie menţionat că la Cluj Astra a obţinut doar două egaluri în ultimele trei vizite.

CFR Cluj – Astra Giurgiu echipe probabile:
CFR Cluj (4-2-3-1): T. Marc – Tiago Lopes, Larie, Tânc, Camora – Petrucci, Voiculeţ – Jakoliš, C. López, Al. Păun – Beleck
Astra Giurgiu (4-1-4-1): S. Lung jr. – Pedro Queirós, Găman, Oros, Al. Stan – Dandea – Enache, Lovin, Boldrin, De Amorim – Alibec

La fel cum s-a întâmplat şi în ultimul duel direct cu CFR în postură de gazdă, cu exact un an în urmă, şi astăzi cred că vom vedea goluri în ambele porţi. CFR acasă joacă bine, solid, dar astăzi va întâlni un lider care are o ofensivă potentă, în ciuda absenţei lui Budescu. La fel de adevărat este însă că trupa lui Şumudică a arătat în multe meciuri din acest campionat că nu prea ştie să se apere. În condiţiile date cred că sunt şanse bune să vedem goluri în ambele porţi.

Pont pariuri CFR Cluj – Astra Giurgiu: ambele echipe să marcheze, cota 1.80 la Unibet

Pont pariuri cotă mare CFR Cluj – Astra Giurgiu: peste 2.5 goluri, cota 2.00 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here