Pronostic Mainz – Schalke 24.04.2015

408

biletu zileiAstazi de la ora 21:30 Mainz va intalni pe teren propriu pe Schalke intr-o partida ce conteaza pentru etapa a 30 a campionatului german de fotbal. Gazdele au nevoie de cel putin un punct pentru a se indeparta de locurile ce retrogradeaza in timp ce oaspetii mai spera la liga campionilor. In acest moment Mainz ocupa locul 11 cu 34 de puncte si au un golaveraj de 40-41, in timp ce Schalke ocupa locul 5 cu 42 de puncte si au un golaveraj de 38-32. Statistica ultimelor 5 partide directe disputate pe acest teren este favorabila oaspetilor care au reusit sa castige 3 partide, 2 s-au terminat la egalitate in timp ce gazdele nu s-au impus niciodata.

Aceasta partida ne poate oferi foarte multe pronosticuri insa eu voi juca sub 2.5 goluri in meci deoarece Sportingbet ne ofera o cota de 1.80, una foarte buna mai ales ca Schalke sta foarte bine pe faza de aparare. Mizam pe acest pronostic deoarece el a fost castigator in 3 partide din ultimele 5 intalniri directe disputate pe acest teren. In mod normal nu ar trebui sa avem o partida foarte spectaculoasa deoarece oaspetii au marcat in ultimele 5 partide din deplasare 7 goluri si au primit 9.

Astept comentariile cu parerile voastre despre acest meci si ce pronosticuri dati voi pentru el

Partida dintre Mainz si Schalke va fi in direct pe Eurosport 2 de la ora 21:30 dar poate fi urmarita si live online pe site-ul nostru

Pronostic  Mainz – Schalke

@ sub 2.5 goluri – cota 1.80 la Sportingbet–> Click aici pentru a paria pe Mainz – Schalke

Incredere: 7/10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here